AEG FX9-1-MBM steelstofzuiger

R|TV| Stegeman
€ 599,00
 
1 -2 werkdagen Op voorraad
OF
 

In het kort

  • Snoerloze steelstofzuiger
  • 2 in 1 functie
  • 36 V accu
  • 0,7 liter inhoud
  • 60 minuten accuduur

Overzicht

De AEG FX9-1-MBM is een snoerloze stofzuiger die krachtig en veelzijdig genoeg is om gebruikt te worden als de enige stofzuiger in het huishouden. Hij maakt het huis vlekkeloos schoon met één acculading.*


De steelstofzuiger beschikt over een uittrekbare slang & handheld-modus. Door middel van deze unieke uittrekbare 65 cm lange slang (ongeveer één armlengte) wordt het zuigen van hoger en lager gelegen oppervlakken kinderspel. Op de uittrekbare slang kunnen accessoires gekoppeld worden en biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van stofzuigen.

De 10-delige, superheldere ledverlichting op de zuigmond, zorgt voor verlichting in donkere hoeken en oppervlakken onder meubels voor gemakkelijke reiniging. De krachtige zuigmond staat voor een uitstekende stof- en vuilopname. De geoptimaliseerde combinatiezuigmond (3850 rpm) heeft twee verschillende borstelharen voor optimale prestatie op tapijt en harde vloeren en gelagerde wielen voor een precieze en stille beweging. De 200mm lange borstelrol heeft een grijze borstelharen die de grotere deeltjes en grover vuil vangt op en de rode borstelharen die ideaal voor op tapijt vanwege de stijvere haren.
De steelstofzuiger sluit stof op en zuivert de uitgeblazen lucht met de 5-staps verzegeld filtersysteem met een >98,6% filtratie van fijnstof.**  Een compleet 5-staps verzegeld filtersysteem die zorgt voor gezonde en schone uitgeblazen lucht met minimaal prestatieverlies.

*Reinigt op één opgeladen accu een oppervlak van max. 80 m2 op maximaal vermogen en voldoet aan de EU-richtlijn 666/2013 inzake ecologisch ontwerp voor (conventioneel bekabelde) stofzuigers op tapijt.

**Gemiddelde filtratiedoeltreffendheid voor deeltjes van 0,3-2.5 µm gemeten m.b.v. de IEC 60312- 1 testmethode.

AEG Exclusive Care
Bij aankoop van dit product heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor de AEG Exclusive Care Express reparatie Service voor extra service van AEG.

Reviews

U plaatst een beoordeling over: AEG FX9-1-MBM steelstofzuiger

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
 

Specificaties

Gewicht en omvang
Gewicht6,05 kg
Breedte249 mm
Diepte215 mm
Hoogte844 mm
Energie
StroombronBatterij/Accu
Looptijd60 min
Oplaadtijd6 uur
Accu/Batterij voltage36 V
Energie-opslagtechnologie accu/batterijLithium
Batterij capaciteit2500 Ah
Verpakking
Breedte verpakking285 mm
Diepte verpakking770 mm
Hoogte verpakking270 mm
Gewicht verpakking7,85 kg
Design
Stofzuigercontainer typeZakloos
Droog vuil0,7 l
Kleur van het productBrons, Metallic
Prestatie
Soort reinigingDroog
VuilafscheidingsmethodeCyclonisch