Bluesound Pulse Mini wit

bluesound bluesound
€ 599,00
Onbekend
  • Stream Hi-Res formaten
  • Eenvoudige installatie
  • Innovatieve digitale versterker
  • Hoogwaardige luidspreker
  • aptX Bluetooth ingebouwd
  • Bediening via laptop of mobiel
Gegevens

COMPACTE ALLES-IN-1 DRAADLOZE LUIDSPREKER VAN STUDIOKWALITEIT Plaats de PULSE MINI op elke boekenplank, elk dressoir of elk nachtkastje en hoor het verschil dat bi versterkers van 60 Watt in elke kamer kan maken. Een gepatenteerde dubbele akoestische kamer en een speciale DSP equalizer zorgen voor een maximale kracht en transparantie in het laag, terwijl de hoogwaardige 89mm woofer in elke ruimte een prachtige, gebalanceerde klank verspreid.

GEMAAKT VOOR MEER DAN MP3 Natuurlijk kun je met Bluesound je mp3’s afspelen - naast zowat elk ander muziekformaat dat ooit ontwikkeld is - maar Bluesound is vooral gemaakt voor High Definition muziek. Terwijl andere bedrijven vooral inzetten op stijl worden bij Bluesound kosten noch moeite gespaard om geavanceerde, innovatieve audio-technologieën toe te passen die razendsnelle en foutloze weergave van de hoogste studio-master kwaliteit mogelijk te maken, en dat levert absoluut onverslaanbare prestaties op.

DE TOEKOMST VAN DE MUZIEK IS SNEL Met zijn toonaangevende 1GHz ARM Cortex-9 Multi-core processors zou je haast denken dat Bluesound voor iets anders is ontwikkeld dan alleen audio. Bluesound’s 32-bit architectuur met 8-voudige oversampling, gecombineerd met onze eigen, innovatieve HybridDigital™ versterker- en DAC-platforms, garandeert een vlekkeloze weergave van je lossless High Definition muziek, met precisie, kracht en transparantie - bij elk volume.

SPEELT MUZIEK RECHTSTREEKS VANAF JE MOBIEL Stream alle muziek op je iOS (iPhone, iPad of iPod Touch) of Android apparaat draadloos en direct naar elke Bluesound speler via WiFi, om meteen te kunnen genieten van je complete mobiele muziekbibliotheek - elk liedje en elke playlist. Het Bluetooth protocol met de hoogste bitrate- aptX - is ook ingebouwd in elke Bluesound speler, waardoor een compleet nieuwe wereld aan streaming mogelijkheden in cd-kwaliteit zich opent, voor jou en voor iedereen in de kamer die een Bluetooth apparaat bij zich heeft.

MAAK HIFI VAN JE WIFI De PULSEMINI maakt gebruik van je draadloze thuisnetwerk en is snel in te stellen. Het geavanceerde design van de WiFi-antenne en de razendsnelle ARM Cortex9 processors zorgen ervoor dat de muziek, waar ook in huis, niet hapert en dat er geen vertraging optreedt. Zelfs niet als je High Definition muziek streamt. Speel dezelfde muziek alle kamers perfect synchroon af of draai, gelijktijdig, in elke kamer iets anders.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 599,00
IP certificering IP55 (stofvrij/spatwaterdicht)
Introductie model 2016
Verpakkingsinhoud Handleiding Mini-jack adapter Netsnoer Netwerkkabel Product Standaard 3.5 MM --> RCA
Fabrikantnummer (MPN) PULSEMINI
Merk Bluesound
Service type Inleveren of opsturen
Productgroep Bluetooth speaker
Fabrieksgarantie 2 jaar
EAN 5703120299426
Model Pulse Mini
Hoogte 155 mm
Breedte 335 mm
Kleur Wit
Gewicht 3600 g
Diepte 172 mm
Bluetooth versie Bluetooth 4.2
Bluetooth Ja
WiFi Ja
Specificaties

Aansluitingen

Bluetooth versie
Bluetooth 4.2
Bluetooth
WiFi

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Wit

Productinformatie

IP certificering
IP55 (stofvrij/spatwaterdicht)
Merk
Bluesound
Service type
Inleveren of opsturen
Productgroep
Bluetooth speaker
Fabrieksgarantie
2 jaar
Alternatieven