Inloggen0
Inloggen0

Bosch VeroCup 100 TIS30129RW Espressomachine

Bosch Bosch VeroCup 100 TIS30129RW Espressomachine
Productomschrijving
Fijn gemalen voor een perfecte smaak: CeramDrive. De zeer hoogwaardige en duurzame koffiemaler uit slijtbestendig keramiek zorgt voor consistent gemalen koffie, zodat de smaak van iedere afzonderlijke boon zich perfect kan ontwikkelen. De maalgraad kan zo nodig worden aangepast — voor een nog betere smaak en een ongeëvenaard aroma. Intelligent H...

Fijn gemalen voor een perfecte smaak: CeramDrive. De zeer hoogwaardige en duurzame koffiemaler uit slijtbestendig keramiek zorgt voor consistent gemalen koffie, zodat de smaak van iedere afzonderlijke boon zich perfect kan ontwikkelen. De maalgraad kan zo nodig worden aangepast — voor een nog betere smaak en een ongeëvenaard aroma.

Intelligent Heater Inside: een vol aroma dankzij een constant optimale zettemperatuur met het SensoFlow System van Bosch. De optimale zettemperatuur voor een perfecte espresso ligt tussen 90 °C en 95 °C. Bij een te lage temperatuur komt slechts een deel van de smaak vrij in de koffie. Bij een te hoge temperatuur krijgt de koffie al gauw een verbrande smaak. Het intelligente SensoFlow System verhit het water voor de gehele duur van het zetproces tot een optimale temperatuur tussen 90 °C en 95 °C, voor een espresso met een vol aroma en een ongeëvenaarde smaak.

Geniet van al je favoriete koffievarianten met een druk op de knop. Vind je een romige cappuccino maken nogal een uitdaging? Die tijd is voorbij. Of je nu van latte macchiato, cappuccino of espresso houdt: met de OneTouch functie van Bosch volautomatische espressomachines bereid je ze allemaal even eenvoudig met een druk op de knop.

Productspecificaties

EAN
4242002901312
Kleur
Zwart
Merk
Bosch

Eerder bekeken

Bosch Bosch VeroCup 100 TIS30129RW Espressomachine
BoschBosch VeroCup 100 TIS30129RW Espressomachine

* 250 Gram bonenreservoir * 1,4 Li...

* 250 Gram bonenreservo...

Informeer naar de beschikbaarheid
€349,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »