Braun AS330 Krulborstel

R|TV| Stegeman
€ 27,99
 
1 -2 werkdagen Op voorraad
OF
 

In het kort

  • Drogen en stijlen
  • Roll-out functie
  • Keramische borstel
  • 3 borstels
  • 2 temperatuurstanden

Overzicht

Stijl & Droog met haar bescherming: Satin Hair 3 Luchtstyler. De AS330 laat je geweldige stijlen creëren en droogt je haar zonder het uit te drogen. Met de speciaal ontworpen roll-out-functie kan je stijlen zonder dat je haar verstrengelt en breekt.

De Satin Hair 3 Airtstyler is de perfecte keuze voor vrouwen die graag hun uiterlijk veranderen. Welke look je kiest - Brauna Satin Hair 3 airstyler beschermt uw haar en laat het glanzen.

Claim:
Droog en style met haarbescherming

Benefits:
Keramische borstel
Ter bescherming van je haar tijdens het stijlen en drogen, heeft Braun een soepele borstel met naadloze borstels en de 100% keramische coating ontworpen. Het verdeelt de warmte gelijkmatig om krullen en golven snel en voorzichtig te vormen.

Roll-out-functie
Met de speciaal ontworpen roll-out-functie kan je stijlen zonder het verstrengelen en breken van uw haar. Elk onderdeel van het haar is gemakkelijk en soepel vrij te geven. Voor probleemloze, verschillende stijlen!

Personalisatie
Individuel stylen vereist individuele instellingen. Braun' s 2-temperatuur-instellingen passen de warmte en de luchtstroom naar je persoonlijke behoeften aan. Je kunt er zeker van zijn dat de warmte en de luchtstroom altijd precies goed voor uw haartype is, zodat je haar niet zal uitdrogen tijdens het stijlen.

Verschillende Looks:
Krullen. Zacht, glanzend, natuurlijk uitziende krullen zijn een all-time favoriet. Creëer je eigen krullen look met Braun Satin Hair 3 airstyler.
Golven. Om heerlijk weelderige golven (maar geen krullen) te maken die stevig zijn, maak gebruik van de grote ronde borstel, draai je haar losjes om het vat, en trek zachtjes terwijl je het los laat.
Flicks. Geef je look de ultieme kick met flicks! Ze zijn de moderne twist voor elke stijl, en ze kunnen gemakkelijk worden bereikt met de Braun Satin Hair 3 airstyler.
Volume Met Braun Satin Hair 3 airstyler, is luxe volume slechts een styl-en droog stap weg. Klik de volume vingers op de airstyler en beweeg het apparaat in kleine cirkels boven uw hoofd. De ingenieuze volumizer lift uw haar aan de wortels en verhoogt het volume.

Extra Functies:
Inclusief 3 borstels - kleine borstel (18mm), grote borstel (36mm) en een volume borstel

Reviews

U plaatst een beoordeling over: Braun AS330 Krulborstel

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
 

Specificaties

Technische details
IonenconditionerNee
Aantal temperatuurstanden2
Keramisch verwarmingssysteemJa
Vermogen400 W
Poorten & interfaces
Snoerlengte2 m
Kleur
Kleur van het productZwart, Blauw, Lila