Brofish Headstrap + Tripodmount

R|TV| Stegeman
€ 17,99
 
1 -2 werkdagen Op voorraad
OF
 

In het kort

  • Headstrap +Tripodmount
  • Geschikt voor actioncams
  • Geschikt voor GoPro

Overzicht

Brofish Tripod Mount voor GoPro, monteer je GoPro-camera op ieder statief met een 1/4"-schroefdraad.

Beschrijving
De Brofish Tripod Mount For GoPro maakt elke GoPro-camera geschikt voor vrijwel ieder standaard statief, zodat je altijd de perfecte compositie kunt maken. De Brofish Tripod Mount For GoPro is gemaakt van het sterke polycarbonaat, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen schokken of stoten.

Gebruiksinstructies
Bevestig je GoPro-camera op de Tripod Mount door deze met een duimschroef(niet meegeleverd) vast te zetten. Draai vervolgens de camera met de Tripod Mount op een statief met 1/4"-schroefdraad.

Leveringsomvang
1x Brofish Tripod Mount For GoPro
2 jaar garantie

Brofish Head Strap Mount For GoPro, draag je GoPro-camera comfortabel op je hoofd.

Beschrijving
Met de Brofish Head Strap Mount bevestig je je GoPro-camera eenvoudig op je hoofd. Bereik hetzelfde perspectief als wanneer je je camera op je helm monteert, zonder een helm te hoeven dragen. De hoofdband is in breedte en hoogte verstelbaar, waardoor deze vrijwel iedereen past en je hem ook kunt gebruiken in combinatie met een muts of pet. De Brofish Head Strap Mount is gemaakt van sterk en elastisch nylon, dat comfortabel draagt, lichtgewicht is en tegen een stootje kan. De Brofish Head Strap Mount is ideaal voor sporten of andere bezigheden waarbij je je handen vrij wilt houden. Door middel van de duimschroef is je GoPro-camera in veel verschillende hoeken vast te zetten, zodat je de meest creatieve beelden kunt schieten.

Gebruiksinstructies
Schuif je GoPro-camera in het bevestigingspunt, draai deze in de gewenste positie en zet deze vast met de meegeleverde duimschroef. Gebruik de twee verstelpunten om de Brofish Head Strap Mount passend te maken.

Leveringsomvang
1x Brofish Head Strap Mount For GoPro
2 jaar garantie

Reviews

U plaatst een beoordeling over: Brofish Headstrap + Tripodmount

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
 

Specificaties