Brofish Suction Cup Mount Nano

R|TV| Stegeman
€ 14,99
 
1 -2 werkdagen Op voorraad
OF
 

In het kort

  • Actioncam bevestiging
  • Zuignap

Overzicht

Brofish Nano Suction Cup Mount.
Kleiner, krachtiger en beter: deze mount overtreft iedere zuignapbevestiging.

Beschrijving
De Brofish Nano Suction Cup Mount heeft met een diameter van 6,5cm nauwelijks ruimte nodig om bevestigd te worden en kan zonder moeite tot maar liefst 7kg aan! Monteer je GoPro in een handomdraai of gebruik de Brofish Universal GoPro Adapter om camera's met een 1/4"-schroefdraad te gebruiken. De mount is voorzien van een Nanotech-plaklaag die je verzekert van een onovertroffen grip op elk vlak of gebogen (niet-poreus) oppervlak, dus ook ideaal voor op je helm. De zuignap biedt je keer op keer de beste bevestiging. De Nanotech-plaklaag is te reinigen met water en zeep zodat de kleefkracht altijd optimaal blijft. Dankzij de meegeleverde beschermdop kun je de mount netjes opbergen en hou je de kleeflaag in topconditie. De compacte Brofish Nano Suction Cup Mount weegt slechts 35 gram en is daarom makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Gebruiksinstructies
Bevestig je GoPro aan de Nano Suction Cup Mount door deze met de duimschroef aan de montage vast te draaien. Zorg ervoor dat het oppervlak dat je wilt gebruiken stof- en vetvrij is. Open de clip en plaats de mount op de gewenste plek en zet de mount vast door de clip te sluiten. De Brofish Nano Suction Cup Mount is gemakkelijk te verwijderen door de clip opnieuw te openen en de mount vanaf de rand langzaam van het oppervlak af te trekken. Spoel zo nu en dan de Nanotech-plaklaag om met water en zeep om de maximale kleefkracht te behouden.

Specificaties
Voor gebruik van camera?s met 1/4?-schroefdraad: is een Brofish Power Screw of een Brofish Universal GoPro Adapter nodig.

Leveringsomvang
- 1x Brofish Nano Suction Cup Mount
- 1x Beschermdop
- 2 jaar garantie

Reviews

U plaatst een beoordeling over: Brofish Suction Cup Mount Nano

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
 

Specificaties