Canon G3501 printer

canon canon
€ 219,00
3-5 werkdagen
  • All-in-one printer
  • Intreservoir
  • Voordelig printen
  • Draadloos
  • Dubbelzijdig printen
Gegevens

Connected printen, kopiëren en scannen van grote volumes De PIXMA G3501 beschikt over ingebouwde Wi-Fi en is ideaal voor het printen van zowel documenten als foto's - thuis, in kantoren aan huis en binnen kleine bedrijven. Dit multifunctionele Canon-apparaat biedt een ongekend paginavolume in kleur van 7000 pagina's. Zwart: 12.000 pagina's dankzij twee zwarte tanks* zorgen voor lage printkosten, waardoor je aanzienlijk bespaart.

Canon PRINT-app/ Printen via Wi-Fi Met de Wi-Fi-functie van de PIXMA G3501 kun je eenvoudig overal printen, vanaf je pc en via de Canon PRINT-app op smartphones en tablets. Je hoeft dus geen nieuwe software te installeren om direct te kunnen printen.

PIXMA Cloud Met de PIXMA Cloud-service heb je nu toegang tot onlineservices zoals Google Drive, Evernote, Dropbox en OneDrive. Social media is onmisbaar bij het delen van informatie, dus heeft Canon een functie toegevoegd waarmee je kunt printen vanaf sites zoals Facebook en Instagram.

Pigmentzwarte en dye-kleureninkt Verbeter de kwaliteit van je prints met de hoogwaardige zwarte pigmentinkt en dye-kleureninkt en creëer ongekend scherpe teksten en prachtige, levendige afbeeldingen. Je kunt ook binnen 60 seconden foto's van 10 x 15 cm zonder witrand printen.

Geïntegreerde inktcartridge De PIXMA G-serie heeft een ontwerp met inkttanks aan de voorzijde van de printer die eenvoudig bij te vullen zijn. Je kunt zo ook eenvoudig het inktniveau controleren, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Het compacte en slanke ontwerp past in elk huis en op elk kantoor.

Betrouwbare onderdelen voor printen van hoge volumes Canon heeft ervoor gezorgd dat het printsysteem stabiel blijft tijdens het printen van hoge volumes door middel van verbetering in de FINE-printkoptechnologie waardoor lucht niet doordringt tot het inktsysteem.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 219,00
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Canon
Model G3501
Productgroep Printer
Service type Inleveren of opsturen
Introductie model 2018
Fabrikantnummer (MPN) 0630C041AA
Specificaties

Productinformatie

Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Canon
Productgroep
Printer
Service type
Inleveren of opsturen