Delonghi PACEX120SILENT Mobiele Airco

delonghi delonghi
€ 829,00
Onbekend

Op zoek naar aangename verkoeling in huis tijdens de warme zomerdagen? Geniet van optimale verfrissing met deze stijlvolle mobiele airco Pinguino PAC EX120 Silent van De'Longhi.

Gegevens

Let op! Een split airco moet altijd door een erkend STEK monteur worden geïnstalleerd!

Op zoek naar aangename verkoeling in huis tijdens de warme zomerdagen? Geniet van optimale verfrissing met deze stijlvolle mobiele airco Pinguino PAC EX120 Silent van De'Longhi.

De PAC EX120 Silent maakt gebruik van het volledig natuurlijk en onschadelijk gas R290 propaangas. Daarnaast heeft het apparaat een energieklasse A in koeling. Dankzij het innovatief elektronisch bedieningspaneel met LED-display heb je direct inzicht in de comfort status. De Pinguino PAC EX120 Silent is geschikt voor ruimtes tot 115m³.

Mocht de airconditioner onverhoopt niet meer optimaal functioneren, dan kun je gebruik maken van onze unieke Pick-up & Return service. Het apparaat wordt thuis opgehaald, gerepareerd en vervolgens weer netjes thuisbezorgd.

Krachtige koelcapaciteit van 3 kW (disclaimer 1) Alleen ventilator-functie Ontvochtigingsfunctie tot 32 l/24 uur (disclaimer 2) 24-uurs elektronische timer en thermostaat Biosilverair-filtersysteem Inclusief vensterkit voor eenvoudige installatie Handgrepen en zwenkwielen voor eenvoudig vervoer
(1) Getest bij 35 °C/80% relatieve vochtigheid

(2) 35 °C/80% relatieve vochtigheid (EN14511)

Digitale interface Via het ledbedieningspaneel met Comfort Light-indicator beheer je alle functies, waaronder de temperatuur, ventilatorsnelheid, timer en koelfunctie. Inclusief afstandsbediening.

Real Feel-technologie De innovatieve De’Longhi-technologie biedt het beste comfort dankzij de automatische aanpassing van de temperatuurverlaging en vochtigheidsregeling.

Natuurlijk gas (R290) Het gas in deze Pinguino is 99,9% milieuvriendelijker (1). (1) In vergelijking met de GWP-index en de hoeveelheid gas die wordt gebruikt in vergelijkbare mobiele De'Longhi R134-airconditioners

Stille werking Stille werking, ideaal voor gebruik in iedere situatie. Dankzij de geoptimaliseerde verkoelende luchtstroom is het toestel extreem stil en ideaal voor gebruik in elke situatie.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 829,00
Merk Delonghi
EAN 8004399512283
Productgroep Mobiele airco
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Thuis opgehaald
Fabrikantnummer (MPN) PACEX120SILENT
Model PACEX120SILENT
Breedte 445 mm
Diepte 390 mm
Gewicht 32 kg
Kleur Zwart
Hoogte 805 mm
Instelbare thermostaat Ja
Afstandsbediening Ja
Bediening via app Nee
Aan-/uitschakelaar Ja
Geschikt voor ruimtes tot 110 m³
Klimaatbeheersingsfunctie Ontvochtigingsfunctie, Verkoelingsfunctie
Koelvermogen 115000 BTU
Specificaties

Algemeen

Klimaatbeheersingsfunctie
Ontvochtigingsfunctie, Verkoelingsfunctie

Gebruiksgemak

Instelbare thermostaat
Afstandsbediening
Bediening via app
Aan-/uitschakelaar

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Merk
Delonghi
Productgroep
Mobiele airco
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Thuis opgehaald