Denon DP-300F platenspeler zilver

R|TV| Stegeman
€ 249,00
 
1 -2 werkdagen Op voorraad
OF
 

In het kort

  • Ingebouwde voorversterker
  • DSN-85
  • Snaar aandrijfsysteem

Overzicht

De Denon DP-300F heeft een bijzonder stevige behuizing voor minimale trillingen en optimale prestaties. De nieuw ontwikkelde toonarm is voorzien van een afneembare armkop zodat je je elementen probleemloos kunt verwisselen. De standaard armkop is geschikt voor standaard elementen tussen 5 ~ 10 gram.

Met de automatische startfunctie begint de draaitafel met één druk op de knop te spelen. Na afloop komt de toonarm automatisch rustig in de houder terug zodat de naald en plaat geen beschadigingen of krassen oplopen. De draaitafel is gemaakt van stijf, gegoten aluminium voor gelijkmatige rotatie en soepele werking zonder verspringingen. Daarnaast is er ook een handmatig mechanisme waarmee je wanneer je maar wilt de naald op de plaat kunt zetten. Zo kun je probleemloos naar een nummer op het midden van de elpee springen.

De DP-300F heeft een geïntegreerde phono-equalizer om de speler aan te sluiten op een geïntegreerde versterker of receiver zonder eigen phono-ingang. De draaitafel wordt aangedreven door een DC-servomotor en snaaraangedreven systeem met snelheden van 33 1/3 of 45 rpm. De DP-300F wordt geleverd met een MM-element: je sluit het apparaat simpelweg aan op je HiFi-systeem en kunt vervolgens eindeloos lang van je geliefde analoge platencollectie genieten.

Reviews

U plaatst een beoordeling over: Denon DP-300F platenspeler zilver

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
 

Specificaties

Vol automatische draaitafel Snaar aangedreven plateau Snelheden: 33 1/3 en 45 toeren Wow & Flutter: minder dan 0,10% Dynamisch gebalanceerde, rechte, toonarm MM DSN-85 element bijgeleverd. Geschikt voor elementen van 4,5 - 9,5 gram Ingebouwde PHONO versterker (schakelbaar)