Inloggen0
Inloggen0

Dyson Big Ball Multi Floor 2 - Stofzuiger zonder zak

Productomschrijving
De Dyson Big Ball Multifloor stofzuiger is zeer wendbaar. Dankzij zijn ronde vorm draait hij gemakkelijk om zijn as. Zet zichzelf overeindHij is dus heel makkelijk te sturen en omdat het zwaartepunt zich in de bal bevindt, is hij gemakkelijk door het huis te verplaatsen, zonder dat hij blijft hangen achter obstakels. En als hij omvalt, zet hij zich...

De Dyson Big Ball Multifloor stofzuiger is zeer wendbaar. Dankzij zijn ronde vorm draait hij gemakkelijk om zijn as. Zet zichzelf overeindHij is dus heel makkelijk te sturen en omdat het zwaartepunt zich in de bal bevindt, is hij gemakkelijk door het huis te verplaatsen, zonder dat hij blijft hangen achter obstakels. En als hij omvalt, zet hij zichzelf weer overeind. Ook heeft de Big Ball Multifloor een rondom draaiende stang voor meer controle. Je kunt dus echt overal stofzuigen.

Radial Root Cyclone technologie

Naast zijn wendbaarheid heeft deze stofzuiger 19 compacte cyclonen, gerangschikt in twee lagen, die krachtige centrifugaalkrachten produceren om microscopisch kleine stof- en vuildeeltjes te verwijderen.

Hygiënisch en makkelijk legen

Deze Dyson stofzuiger is voorzien van een handig systeem waarmee het hygiënisch legen van het stofreservoir mogelijk wordt. Zo hoeft u het vuil niet aan te raken bij het legen. De Dyson Big Ball Multifloor wordt geleverd met 1 vloerzuigmond en 2 accessoires voor krachtig reinigen op uiteenlopende vloertypen. De vloerzuigmond gaat automatisch omhoog en omlaag om zich aan te passen aan verschillende oppervlakken en zorgt zo dat hij is afgedicht bij het zuigen.

Past zichzelf aan voor het reinigen van elk willekeurig oppervlak

De vloerzuigmond gaat automatisch omhoog en omlaag om zich aan te passen aan verschillende oppervlakken en zorgt zo dat hij is afgedicht bij het zuigen.

Productspecificaties

EAN
5025155028049
Kleur
Grijs rood
Hoogte
38.3000 CENTIMETER
Breedte
34.7000 CENTIMETER

Eerder bekeken

Dyson Big Ball Multi Floor 2 - Stofzuiger zonder zak
Dyson Big Ball Multi Floor 2 - Stofzuiger zonder zak

 • Zet zichzelf weer rechtop...

  • Zet zichzelf w...

   Informeer naar de beschikbaarheid
   €299,00 Incl. btw
   Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »