Ecovacs Deebot Slim robotstofzuiger

R|TV| Stegeman
€ 199,00
 
OF
 

In het kort

  • Robotstofzuiger
  • Dweilfunctie
  • Compact ontwerp
  • Trap detectie
  • Programmeerbaar

Overzicht

Compact ontwerp
De DEEBOT SLIM is de meest compacte DEEBOT. De DEEBOT SLIM is slechts 5,7 cm/2,2 in hoog en kan daardoor eenvoudig onder meubels en moeilijk bereikbare plekken schoonmaken waar je met een gewone stofzuiger nooit bij kunt! En je hoeft geen zware meubels te verplaatsen!

3-in-1-reinigingssysteem
De DEEBOT SLIM is een multifunctionele robotvloerreiniger die kale vloeren gelijktijdig kan aanvegen, stofzuigen en dweilen! De dubbele zijborstels vegen het vuil naar het midden van de zuiginlaat, zodat het eenvoudig kan worden opgezogen. De optionele dweil verwijdert vervolgens het hardnekkige vuil voor een glanzende, smetteloze vloer!

Veiligheidstechnologie voor trappen
Dankzij de geavanceerde valbeschermingssensoren maakt de DEEBOT SLIM schoon tot aan de trap zonder te vallen. Als de robot een trap of afstapje bespeurt, keert hij om en selecteert een nieuw reinigingstraject.

Objectdetectietechnologie
De robot detecteert objecten op zijn weg en navigeert er omheen om zo ononderbroken te kunnen schoonmaken. Als de sensoren een obstakel detecteren, wordt een signaal verzonden naar DEEBOT's 'brein' om langzamer te gaan en een nieuw reinigingstraject te kiezen.

Eenvoudig te bedienen. Eenvoudig te onderhouden.
De DEEBOT SLIM is eenvoudig te bedienen en reinigt lege vloeren met één druk op de knop. Voor het reguliere schoonmaakwerk zijn geen extra hulpstukken nodig.


Reviews

U plaatst een beoordeling over: Ecovacs Deebot Slim robotstofzuiger

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
 

Specificaties