JBL XTREME 2 Groen bluetooth speaker

jbl jbl
€ 229,00
3-5 werkdagen
  • raadloos streamen via Bluetooth
  • 15 uur afspeeltijd
  • IPX7-waterdicht
Gegevens

Draadloos streamen via Bluetooth Sluit draadloos tot twee smartphones of tablets aan op de luidspreker en speel om de beurt jullie favoriete nummer met krachtig stereogeluid.

15 uur afspeeltijd De ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij ondersteunt tot 15 uur afspeeltijd en laadt je andere apparaten moeiteloos op via de USB-uitgang.

IPX7-waterdicht Neem de Xtreme 2 gewoon mee naar het strand of het zwembad, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij nat wordt.

JBL Connect+ Geniet nog meer van je muziek of bouw het perfecte feestje door draadloos meer dan 100 luidsprekers die ook zijn uitgerust met JBL Connect+met elkaar te verbinden.

Speakerphone Beantwoord telefoontjes met één druk op de knop - kristalhelder dankzij de speakerphone met ruis- en echo-onderdrukking.

Behuizing van robuuste materialen Door het sterke textiel en de robuuste rubberen behuizing overleeft je luidspreker met gemak al je avonturen.

JBL Bas Radiator Door de dubbele passieve basradiatoren krijg je krachtig, eigenzinnig JBL-geluid dat luid en duidelijk klinkt.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 229,00
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Bluetooth speaker
Merk JBL
Model JBLXTREME2GRNEU
Fabrikantnummer (MPN) JBLXTREME2GRNEU
EAN 6925281934797
Bluetooth Ja
Powerbankfunctie Ja
Specificaties

Gebruiksgemak

Powerbankfunctie

Aansluitingen

Bluetooth

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Bluetooth speaker
Merk
JBL