LG SL8Y soundbar

LG LG
€ 549,00
3-5 werkdagen

De LG SL8Y Dolby Atmos Soundbar.

Gegevens

**De LG SL8Y Dolby Atmos™. **

  • 3.1.2ch 440W
  • Uitgerust met audio technologie van Meridian
  • Dolby Atmos™
  • Audio in hoge resolutie (24bit/96khz)
  • Google Assistant built-in

MERIDIAN-technologie voor een uitzonderlijk geluid De LG Soundbar SL8YG bevat de geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologie van Meridian. Het creëert een breed geluidsveld, waardoor het geluid op oorhoogte wordt gebracht en de 2-kanaals ingang wordt uitgebreid naar 3 kanalen zonder vervorming.

Wordt ondergedompeld in 3-dimensionaal geluid De LG Soundbar SL8YG ondersteunt Dolby Atmos en DTS:X om je echt onder te dompelen in de films waar je van houdt. De SL8YG heeft 440W, 3.1.2 ch Dolby Atmos met een up-firing luidspreker.

Hoge resolutie audio Hoge resolutie audio levert 96 kHz bemonsteringsfrequenties en 24-bit diepte, die beide bijdragen aan een nauwkeuriger geluid en een aangenamere luisterervaring.

LG Soundbar met de Google Assistent built-in De LG Soundbar SL8YG is 's werelds eerste soundbar die zowel Google Assistant als Dolby Atmos ondersteunt. Met een eenvoudig: "Ok Google" luistert hij naar je spraakopdrachten om informatie te vinden en ga zo maar door.

4K video met hoge resolutie audio Met de technologie om 4K HDR- en Dolby Vision-video's zonder prestatieverlies door te geven, biedt de LG Soundbar SL8YG een complete, hoogstaande kijkervaring.

Chromecast ingebouwd Stream alle muziek waar je van houdt met ingebouwde Chromecast-technologie. Open een cast-enabled app zoals Spotify, tik op de cast-knop en de LG Soundbar SL8YG speelt deze direct af.

Upgraden naar echte surround Upgrade je LG Soundbar SL8YG eenvoudig met de optionele SPK8-S. Deze draadloze achterluidsprekers voegen twee audiokanalen toe om het vermogen van je systeem met 140 watt te verhogen. Geniet van een verbeterde, krachtige surround sound-ervaring.

Veelzijdige connectiviteit De LG Soundbar SL8YG heeft verschillende ingangen en handige opties zoals Dual HDMI, optische aansluitingen en Bluetooth®.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 549,00
EAN 8806098408290
Merk LG
Productgroep Soundbar
Fabrikantnummer (MPN) 8806098408290
Model SL8Y
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Specificaties

Productinformatie

Merk
LG
Productgroep
Soundbar
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar