M7 MP201 Schotelontvanger

R|TV| Stegeman
€ 299,00
Adviesprijs € 349,00
Je bespaart € 50,00 (14%)
1 -2 werkdagen Op voorraad
OF
 

In het kort

  • Schotelontvanger
  • Geïntegreerde smartcard
  • Kinderslot
  • Infrarood extender
  • Aansluiten internet mogelijk

Overzicht

De M7 MP-201 is een interactieve HD-recorder met geïntegreerde smartcard. Dit houd in dat de smartcard niet verwijderd kan worden uit het apparaat om de kaart in andere satellietontvangers te gebruiken. U kunt dit apparaat zowel aansluiten op het satellietsignaal als op internet (optioneel).

Via de satelliet ontvangt u de tv- en radiozenders uit uw abonnement en alle vrij-te-ontvangen zenders. Via internet krijgt u toegang tot interactieve diensten en beschikt u over de ?uitgebreide Elektronische Programmagids?. Sluit u het apparaat aan op internet dan worden software-updates uitgevoerd ?op de achtergrond? (in de standby-stand) en zullen ze veel sneller uitgevoerd worden dan wanneer u het apparaat alleen aansluit op het satellietsignaal.

Interactieve diensten
De M7 MP-201 functioneert ook als deze niet op internet is aangesloten, alleen mist u dan toegang tot interactieve diensten. Geeft u het apparaat toegang tot internet dan vindt u in het gebruikersmenu ?Films & Series? uit de filmcatalogus van Videoland. 

Opnemen, kinderslot, infrarood-extender en Live-TV pauzeren
Met de M7 MP-201 kunt u programma?s opnemen (beschikt over een harddisk van 500 GB) en Live-TV pauzeren (om later verder te kijken). Ook is de M7 MP-201 voorzien van een kinderslot, dat u in kunt stellen vanaf een leeftijd van 1 tot 18 jaar. Activeert u het kinderslot dan worden uw kinderen niet geconfronteerd met gewelddadige of erotische programma?s en films. Met de bijgeleverde infrarood-extender krijgt u de mogelijkheid het apparaat in een kast te plaatsen terwijl u deze toch kunt blijven bedienen met de afstandsbediening.

Reviews

U plaatst een beoordeling over: M7 MP201 Schotelontvanger

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
 

Specificaties