Miele

Thuis lekker genieten. Dat vindt Miele net zo belangrijk als kwaliteit, duurzaamheid en technisch vernuft. Want uiteindelijk zijn Miele-apparaten er om u het leven aangenaam te maken. Miele streeft in alles naar perfecte kwaliteit, om zo alle mensen te ontzorgen, te inspireren en van het leven te laten genieten. Kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, functionaliteit en design zijn de vijf kernwaarden die de basis vormen van alle Miele-producten.

Er zijn veel goede redenen om voor Miele te kiezen

Sinds de oprichting in 1899 is het motto 'immer besser'. Dat betekent 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor onze klanten betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze de beste huishoudelijke apparaten in huis halen. Dit maakt Miele uniek.

Het merk Miele

Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Bovendien onderscheiden de Miele producten zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur. Vrijwel alle Miele-klanten blijven Miele trouw en bevelen Miele aan. Om de hoge kwaliteitsstandaard ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen, blijft Miele zoeken naar opties om de producten te verbeteren. Elke productverandering die Miele realiseert, betekent een verbetering.

Miele kwaliteit

Al sinds de oprichting in 1899 staat kwaliteit bij Miele hoog in het vaandel. Om altijd de beste producten te kunnen leveren, maakt Miele bijna alles zelf; in eigen fabrieken. Miele is door het DQS gecertificeerd. In de procedure wordt getest of de processen van Miele zo zijn vormgegeven dat ze optimaal kunnen inspelen op de wensen van de klanten. Om de hoge kwaliteitsstandaard ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen, blijft Miele zoeken naar mogelijkheden om de organisatie én de producten te verbeteren.

Miele gebruiksgemak

Bij elk apparaat dat Miele maakt, verplaatsen ze zich in de persoon van de gebruiker: waar heeft hij of zij behoefte aan? Hoe maken we het hem of haar zo gemakkelijk mogelijk? Absoluut gebruikersgemak is hetgeen Miele wil bieden. Daarom is de technologie van het apparaat volledig afgestemd op de eisen van de gebruiker en werkt Miele alleen met de beste materialen. Bovendien is het design zowel tijdloos als vooruitstrevend.

Miele design

Een apparaat van Miele staat niet alleen voor kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit, maar is ook qua design zeer aantrekkelijk. Strakke lijnen, de beste materialen, overzichtelijke bedieningspanelen en keuze uit vele kleurstellingen. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat elk apparaat een lust voor het oog is.
Of het nu gaat om stofzuigers, wasautomaten, droogautomaten, afwasautomaten of inbouwapparaten voor in de keuken, over elk detail is nagedacht.

Miele duurzaamheid

Voor Miele is duurzaam handelen traditioneel een van de belangrijkste waarden en een absolute voorwaarde voor economisch succes op de lange termijn. Miele is lid van Global Compact, een VN-initiatief ter bevordering van maatschappelijk verantwoord ondernemen, en ondertekenaar van het 'Charta der Vielfalt', het Duitse handvest voor diversiteit in het bedrijfsleven. Om het jaar publiceert Miele een milieu- en MVO-verslag.

Miele geschiedenis

Twee families bepalen al meer dan 100 jaar het beeld van de onderneming: de families Miele en Zinkann. Met elf medewerkers, vier draaibanken en een boormachine richtten de technicus Carl Miele en de zakenman Reinhard Zinkann in 1899 in Herzebrock een bedrijf op voor de fabricage van melkcentrifuges. Hun motto wordt de bedrijfsfilosofie: "immer besser".