Philips 50PUS7354/12 LED TV

R|TV| Stegeman
€ 699,00
 
OF
 

In het kort

  • 50" (127cm)
  • 4k Ultra HD
  • HDR10+
  • Ambilight
  • Smart TV

Overzicht

De Philips P5 Perfect Picture Engine levert een beeld dat even briljant is als de inhoud waar je van houdt. Details hebben merkbaar meer diepte. Kleuren zijn levendig, terwijl huidtinten er natuurlijk uitzien. Het contrast is zo helder dat je elk detail voelt. En de beweging is zo soepel dat je de bal nooit uit het oog verliest, hoe snel het spel ook is.

Ondersteuning voor Dolby's premium geluids- en videoformaten betekent dat de HDR-inhoud die je bekijkt er - en geluid - glorieus echt uitziet. Of het nu gaat om de nieuwste streaming-serie of een Blu-Ray disc-set, je zult genieten van contrast, helderheid en kleur die de oorspronkelijke bedoelingen van de regisseur weerspiegelen. En hoor ruimtelijk geluid met helderheid, detail en diepte.

Met Philips Ambilight voelen films en games meeslepender. Muziek krijgt een lichtshow. En jouw scherm zal groter aanvoelen dan het is. Intelligente LED's langs de randen van de tv werpen kleuren op het scherm in realtime op de muren en in de kamer. Je krijgt perfect afgestemd omgevingslicht. En nog een reden om van je tv te houden.

Maak jouw Philips Android TV van jou. Als het deze week allemaal draait om Amazon en YouTube en volgende week Rakuten TV en Netflix - geen probleem. Met een duidelijke, intuïtieve interface kun je de inhoud waar je van houdt centraal stellen. Ga eenvoudig verder waar je was gebleven in de nieuwste serie, of bekijk de nieuwe filmreleases.

Ga verder dan traditionele tv-programmering met Google Play Store en Philips App Gallery. Ervaar eindeloze films, tv, muziek, apps en games online. Meer om van te houden.

HDR10 + ondersteund. Bekijk meer van wat de regisseur bedoelde.
Uw Philips-tv is voorbereid om het maximale uit het HDR10 + -videoformaat te halen. Contrast, kleur en helderheid worden van frame tot frame aangepast. Of het nu een must-watch-serie is of de nieuwe kaskraker, schaduwen zullen dieper zijn. Lichte oppervlakken zullen schijnen. Kleuren zullen waarder zijn.

Reviews

U plaatst een beoordeling over: Philips 50PUS7354/12 LED TV

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
 

Specificaties