Philips BT2600B bluetooth speaker

philips philips
€ 37,95
Onbekend
  • Draagbare speaker
  • Bluetooth
  • 8 uur accuduur
  • MultiPair
  • Audio-ingang
Gegevens

Geweldig geluid uit een klein, stijlvol en mobiel apparaat met aluminium details die kwaliteit uitstralen. Dankzij Bluetooth Multipair kunt u direct muziek uitwisselen tussen twee apparaten.

Draadloos muziek streamen via Bluetooth Bluetooth is een draadloze communicatietechnologie met een kort bereik, die zowel robuust als energiezuinig is. De technologie maakt een eenvoudige draadloze verbinding mogelijk met iPod/iPhone/iPad en andere Bluetooth-apparaten, zoals smartphones, tablets of zelfs laptops. Zo luistert u eenvoudig en draadloos naar uw favoriete muziek en krijgt u prachtig geluid van video's of games via deze luidspreker.

Anti-clipping-functie voor luide, vervormingsvrije muziek Met de anti-clipping-functie kunt u muziek luider afspelen zonder dat de hoge kwaliteit verloren gaat, zelfs wanneer de batterij bijna leeg is. De functie is compatibel met ingangssignalen van 300 mV tot 1000 mV en beschermt uw luidsprekers tegen schade door vervorming. Deze luidspreker werkt met anti-clipping via een speciale audio limiter IC. Hiermee wordt het muzieksignaal gecontroleerd wanneer het door de versterker gaat en worden pieken binnen het bereik gehouden, zodat audiovervorming door clipping wordt voorkomen zonder het volume te beïnvloeden. Hoe leger de batterij, hoe minder muzikale pieken een luidspreker kan voortbrengen, maar dankzij de anti-clipping-functie worden pieken door een bijna lege batterij verminderd.

Ingebouwde oplaadbare batterij zodat u overal muziek kunt afspelen Speel uw muziek luid af - wanneer dan ook, overal. De ingebouwde oplaadbare batterij laat u genieten van uw persoonlijke muziek zonder wirwar van netsnoeren en speurtochten naar een stopcontact. Geniet nu van geweldige muziek met de vrijheid van draagbaarheid.

Wissel direct van muziek tussen 2 apparaten met MULTIPAIR Koppelen met 2 smart devices tegelijk voor het streamen van muziek van elk willekeurig apparaat, zonder dat u steeds moet loskoppelen en opnieuw koppelen. Als u een nummer wilt afspelen op een ander apparaat, hoeft u het nummer alleen maar te pauzeren op het eerste apparaat en vervolgens een nieuw nummer te starten op een ander apparaat. Perfect voor het delen van muziek met vrienden, voor feestjes of gewoon voor het afspelen van verschillende nummers die zijn opgeslagen op verschillende apparaten. Vrienden en familie kunnen zelfs tegelijkertijd koppelen, zodat u snel elkaars muziek kunt luisteren.

Ingebouwde microfoon voor handsfree telefoneren Dankzij de ingebouwde microfoon werkt deze luidspreker ook als luidsprekertelefoon. Wanneer een oproep binnenkomt, wordt de muziek op pauze gezet en kunt u via de luidspreker praten. Of u nu een zakelijke vergadering wilt volgen of een vriend wilt bellen als u op een feestje bent, het werkt altijd.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 37,95
IP certificering Geen IP certificering
Introductie model 2015
Verpakkingsinhoud Speaker, USB kabel
Adviesprijs 59,99
Fabrikantnummer (MPN) BT2600B
Merk Philips
Service type Inleveren of opsturen
Productgroep Bluetooth speaker
Fabrieksgarantie 2 jaar
EAN 4895185605890
Model BT2600B
Hoogte 97 mm
Breedte 107 mm
Kleur Zwart
Gewicht 210 g
Diepte 32 mm
Productinformatieblad files/4895185605890/productinformatieblad/efbc9258-5873-41b2-baa8-b9126083290a.pdf
NFC Nee
Aantal aux-ingangen 1
Bluetooth Ja
Levensduur batterij 8 h
Bellen via speaker Ja
Ingebouwde radio Geen radio
Powerbankfunctie Nee
Specificaties

Gebruiksgemak

Bellen via speaker
Ingebouwde radio
Geen radio
Powerbankfunctie

Aansluitingen

NFC
Bluetooth

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

IP certificering
Geen IP certificering
Merk
Philips
Service type
Inleveren of opsturen
Productgroep
Bluetooth speaker
Fabrieksgarantie
2 jaar
Alternatieven