Philips BM60 Izzy draadloze muziek systeem

philips philips
€ 219,00
Onbekend
  • Mini set/ multiroom
  • Bluetooth
  • MP3-CD/ USB/ CD/ FM
  • 130 Watt vermogen
  • Eenvoudige installatie
Gegevens

Het Philips izzy-muzieksysteem speelt muziek af via Bluetooth, CD/USB en FM. Met een tik op de knop wordt de muziek van smartphones, CD/USB of radiozenders gelijktijdig afgespeeld op de izzy-luidsprekers in elke kamer. Eenvoudige installatie zonder router, wachtwoord of app.

Met één tik muziek in elke ruimte - CD, MP3-CD, USB, FM - Bluetooth

  • met MULTIPAIR

Digitaal afstemmen met voorkeurzenders voor extra gebruiksgemak Stem af op de zender die u als voorkeurzender wilt instellen en houd de knop voor voorkeurzenders ingedrukt om de frequentie op te slaan. U kunt voorkeurzenders opslaan om snel naar uw favoriete radiozender gaan, zonder dat u steeds weer handmatig moet afstemmen op deze frequentie.

Directe weergave vanaf USB voor het afspelen van uw MP3-muziek Dankzij het ingebouwde USB Direct kunnen alle bestanden worden overgebracht en geniet u eenvoudig van nog meer digitale muziek.

Digital Sound Control voor optimale muziekstijlinstellingen Digital Sound Control biedt de keuze uit de geluidsinstellingen Balans, Neutraal, Krachtig, Warm en Helder. U kiest gewoon het optimale frequentiebereik voor uw muziek. De grafische equalizer past de balans altijd aan en hanteert de optimale frequenties voor de muziekstijl die u hebt ingesteld. Met Digital Sound Control geniet u optimaal van uw muziek, door gewoon de geluidsbalans aan te passen aan de muziek die u op dat moment afspeelt.

Combineer maximaal 5 izzy's met izzylink voor multiroom-weergave Het netwerk verbindt maximaal vijf luidsprekers zonder Wi-Fi-wachtwoord of een mobiele app. U kunt gemakkelijk izzy-luidsprekers aan het netwerk toevoegen om op hetzelfde moment in verschillende kamers te genieten van de muziek. Elke luidspreker kan nog steeds met één aanraking worden geschakeld tussen individuele modus voor persoonlijk gebruik of groepsmodus voor multiroom-gebruik.

De hoofdluidspreker van de groep met één aanraking wijzigen In elke izzylink-groep kan elke afzonderlijke luidspreker worden ingesteld als hoofdluidspreker die muziek streamt naar de andere luidsprekers. Als u het voortouw wilt nemen bij het delen van uw eigen muziek, drukt u op de Bluetooth-knop op de luidspreker in uw kamer en deelt u die muziek direct vanaf uw apparaat. Andere luidsprekers in dezelfde izzylink-groep geven dan tegelijkertijd dezelfde muziek weer. Zo eenvoudig is het delen van muziek.

Wissel direct van muziek tussen 2 apparaten met MULTIPAIR Koppelen met 2 smart devices tegelijk voor het streamen van muziek van elk willekeurig apparaat, zonder dat u steeds moet loskoppelen en opnieuw koppelen. Als u een nummer wilt afspelen op een ander apparaat, hoeft u het nummer alleen maar te pauzeren op het eerste apparaat en vervolgens een nieuw nummer te starten op een ander apparaat. Perfect voor het delen van muziek met vrienden, voor feestjes of gewoon voor het afspelen van verschillende nummers die zijn opgeslagen op verschillende apparaten. Vrienden en familie kunnen zelfs tegelijkertijd koppelen, zodat u snel elkaars muziek kunt luisteren.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 219,00
Introductie model 2015
Verpakkingsinhoud - Philips BM60/10 - Wereldwijde garantiekaart - Snelle installatiehandleiding - AC/DC-adapter: 100-240 V - Afstandsbediening
Fabrikantnummer (MPN) Philips BM60 Izzy draadloze muziek systeem
Merk Philips
Service type Inleveren of opsturen
Productgroep Bluetooth speaker
Fabrieksgarantie 2 jaar
EAN 4895185618128
Model BM60
Hoogte 128 mm
Breedte 254 mm
Kleur Zwart
Gewicht 7450 g
Diepte 249 mm
Productinformatieblad files/4895185618128/productinformatieblad/7ff83d74-6905-4c3b-8634-d26d26c5eb16.pdf
NFC Ja
Bluetooth Ja
WiFi Ja
Specificaties

Aansluitingen

NFC
Bluetooth
WiFi

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Merk
Philips
Service type
Inleveren of opsturen
Productgroep
Bluetooth speaker
Fabrieksgarantie
2 jaar
Alternatieven