Philips HU4813/10 Luchtbevochtiger

R|TV| Stegeman
€ 149,00
 
1 -2 werkdagen Op voorraad
OF
 

In het kort

  • Geschikt voor ruimtes tot 44 m²
  • Automatische vochtigheidsinstellingen
  • 34 dB Geluidsniveau
  • NanoCloud Technologie
  • Slaapmodus

Overzicht

Haal rustig adem dankzij de Philips-luchtbevochtiger uit de 2000-serie. De nieuwe NanoCloud-technologie verspreidt 99% minder bacteriën* in vergelijking met vooraanstaande ultrasone bevochtigers en voorkomt natte plekken en wit stof*. Perfect voor de slaapkamer of kinderkamer.

- Maximaal 44 m²
- Verspreidt 99% minder bacteriën*
- Automatische vochtigheidsinstellingen
- Numerieke feedbackNatuurlijk verdampingsproces

Natuurlijk verdampingsproces

Hygiënisch en een natuurlijk verdampingsproces voor een optimale prestaties. Droge lucht circuleert door de luchtbevochtiger. Waterdamp wordt toegevoegd en vochtigere lucht verlaat de luchtbevochtiger en gaat op in de buitenlucht. NanoCloud-technologie is gebaseerd op een natuurlijk verdampingsproces, waarbij droge lucht naar binnen gaat, watermoleculen aan de lucht worden toegevoegd en de vochtige lucht de kamer binnenkomt.
Verspreidt 99% minder bacteriën

Verspreidt 99 minder bacterin

Wanneer het water is verdampt, zijn de watermoleculen zo klein dat de waternevel onzichtbaar wordt voor het menselijk oog. En omdat deze moleculen zo klein zijn, zorgen deze voor minder bacteriën in de lucht dan normaal het geval is. Ons laboratoriumonderzoek bevestigt dat de NanoCloud-technologie 99% minder bacteriën verspreidt dan toonaangevende ultrasone luchtbevochtigers.

Stille slaapmodus

Stille slaapmodus

In de slaapstand werkt de bevochtiger op een minimaal geluidsniveau en zijn alle lampjes uit, op de snelheidsindicator na. Deze instelling zorgt ervoor dat u de gewenste vochtigheidsgraad kunt behouden, zelfs wanneer u slaapt.

Automatische vochtigheidsinstellingen

Zorg voor een constante vochtigheidsgraad met de automatische vochtigheidsinstellingen. Kies 40%, 50%, of 60% als uw vochtigheidsgraad. De luchtbevochtiger schakelt dan automatisch in of uit om de gewenste vochtigheidsgraad te bereiken. Met de Smart Humidity-sensor beheert het apparaat de vochtigheidsgraad. Bovendien geeft deze numeriek de vochtigheidsgraad in de kamer weer.

Hoge waterabsorptie en efficiënte verdamping

De Philips bevochtiger heeft 3 ventilatorsnelheden en een bevochtiginggraad van 300 ml/u op de hoogste stand. Het apparaat is ideaal voor middelgrote kamers in uw huis tot maximaal 44 m².
Reviews

U plaatst een beoordeling over: Philips HU4813/10 Luchtbevochtiger

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
 

Specificaties

Beeldscherm
Ingebouwd displayJa
Gewicht en omvang
Breedte249 mm
Diepte249 mm
Hoogte339 mm
Energie
AC invoer voltage220 V
Technische details
VerdampingstechnologieNatuurlijk
Capaciteit watertank2 l
Geschikt voor kamers tot en met41 m²
Geluidsniveau34 dB


Bevochtigingscapaciteit275 ml/u
Lengte snoer1,6 m
Soort bedieningKnoppen
Kleur
Kleur van het productZwart, Zilver