Philips Hue Ambiance witlicht kaarslamp

R|TV| Stegeman
€ 27,99
 
1 -2 werkdagen Op voorraad
OF
 

In het kort

  • 1 stuk
  • Witte tinten
  • E14
  • 6 W
  • Instelbaar

Overzicht

Voeg een Philips Hue white Ambiance kaarslamp toe aan jouw Hue systeem en verrijk jouw interieur met verschillende tinten wit licht, van warm wit tot koel dag licht.

Op natuurlijke wijze wakker worden en gaan slapen
Philips Hue helpt je ontwaken zoals jij dat wilt, zodat je de dag met een fris gevoel begint. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker zodat het effect van zonsopgang wordt gecreëerd en je natuurlijker wakker wordt, in plaats van door het schelle geluid van een wekker. Begin je dag goed. 's Avonds kom je met het ontspannende warm witte licht tot rust en maakt je lichaam zich gereed voor een goede nachtrust.

Creëer de gewenste sfeer met warm wit tot Koel daglicht
Creëer de juiste sfeer voor elk moment en versier je huis met warm tot koud wit licht. Je kunt het hele jaar door van verschillende stijlen genieten. Kies voor het heldere witte licht van de eerste lentedagen, het warm witte licht van de zomerzon of voor koel daglicht in de winter.

Ontspan, lees, concentreer je en word energieker met lichtinstellingen
Licht beïnvloedt ons humeur en ons gedrag. Philips Hue helpt je om van elk moment in je dagritme een moment om van te genieten te maken. Sla je ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat je lichaam en geest energieker maakt. Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Of ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen.

Stel timers in voor jouw gemak
Met de schemafunctie van de Philips Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof je thuis bent als je niet thuis bent. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kun je het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen.

Vereist een Philips Hue-bridge
Sluit de Philips Hue-lampen aan met de bridge om je lampen te bedienen vanaf je smartphone of tablet via de Philips Hue-app.

Reviews

U plaatst een beoordeling over: Philips Hue Ambiance witlicht kaarslamp

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
 

Specificaties