Philips HD7865/80 Rood Senseo Quadrante

philips philips
€ 89,99
3-5 werkdagen

De nieuwe SENSEO Quadrante- koffiemachine maximaliseert de koffiesmaak dankzij de innovatieve SENSEO koffieboosttechnologie.

Gegevens

Ontdek een vollere en rijkere smaak

  • SENSEO- koffieboosttechnologie
  • Intense Red

Koffieboost haalt alles uit uw SENSEO® koffiepad Koffieboost-technologie levert het hete water via 45 aromagaatjes, gelijkmatig door elk SENSEO® koffiepad. Haal het meeste uit uw koffiepad voor de allerlekkerste SENSEO® koffie.

De enige coffee pad-machine die twee kopjes koffie tegelijk zet Zet 1 of 2 kopjes heerlijke SENSEO® koffie in minder dan een minuut.

Gemakkelijk verwijderbaar waterreservoir aan de zijkant Senseo Quadrante heeft een eenvoudig verwijderbaar waterreservoir van 1,2 liter aan de zijkant.

Heerlijk crèmelaagje bewijst kwaliteit van SENSEO® Dankzij het heerlijke SENSEO® koffieassortiment en het unieke SENSEO® koffiezetsysteem heeft uw perfecte kopje koffie altijd een rijke en verrukkelijke schuimlaag; het bewijs voor een overheerlijke smaak en hoge kwaliteit.

Instelbare lekbak voor koppen van verschillende formaten De lekbak is in hoogte verstelbaar, zodat het SENSEO® koffiezetapparaat van Philips plaats biedt aan kopjes en mokken van verschillende grootte.

Automatische uitschakeling na 30 minuten voor de veiligheid en om energie te besparen Automatische uitschakeling na 30 minuten voor de veiligheid en om energie te besparen Het SENSEO® koffiezetapparaat wordt 30 minuten na het koffiezetten automatisch uitgeschakeld, wat energie bespaart en de veiligheid bevordert.

Groot assortiment SENSEO® koffieblends en smaken SENSEO® biedt een grote verscheidenheid aan koffiesmaken. Elk smaak heeft een uitgesproken eigen nuance die perfect bij de individuele voorkeur past.

Machine is meer dan 10.000 keer getest om een consistente kwaliteit te garanderen Philips test hun koffiezetapparaten tijdens het ontwikkelingsproces voor meer dan 10.000 koppen koffie. Dit zorgt voor hoge kwaliteit en duurzaamheid

Uniek koffiezetsysteem voor een optimale smaak en temperatuur Bij SENSEO® weten we hoe we het beste uit een koffieboon moeten halen. De werking van het SENSEO® systeem is slim en eenvoudig. Er wordt water van de boiler naar de koffiepad gepompt. Het hete water maakt het aroma van de pad vrij en zorgt voor een perfecte kop koffie. SENSEO® biedt altijd kwaliteit die u kunt proeven.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 89,99
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Adviesprijs 88,99
Productgroep Koffiepadmachine
EAN 8710103791553
Merk Philips
Kleur Rood
Plaatsing Vrijstaand
Apparaat type Handmatig
Opschuimmethode Geen melkopschuimer
Specificaties

Algemeen

Plaatsing
Vrijstaand
Apparaat type
Handmatig
Opschuimmethode
Geen melkopschuimer

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Rood

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Koffiepadmachine
Merk
Philips