Philips MG7735/15 multigroom

philips philips
€ 69,99
3-5 werkdagen

12-in-1 hoogwaardige trimmer voor ultieme veelzijdigheid

Gegevens

12-in-1 hoogwaardige trimmer voor ultieme veelzijdigheid

  • 12 hulpstukken
  • DualCut-technologie
  • Tot 120 min. gebruikstijd
  • Geschikt voor onder de douche

DualCut-technologie voor maximale precisie met 2x meer mesjes Geniet van maximale precisie met DualCut-technologie, inclusief 2x meer mesjes. De stalen bladen schuiven licht ten opzichte van elkaar en slijpen zichzelf als ze worden gebruikt. Hierdoor zijn de messen na 5 jaar gebruik nog net zo scherp als op dag 1.

Uw gezicht, haar en lichaam trimmen en stylen met 12 hulpstukken Deze alles-in-één trimmer trimt en stylet gemakkelijk uw gezichtshaar, zet uw haar vast en verzorgt uw lichaam.

Metalen trimmer trimt baard, haar en lichaamshaar nauwkeurig Gebruik de metalen trimmer met DualCut-technologie zonder kam om heldere, scherpe lijnen te bereiken rond uw baard, nek en haarlijn, of trim uw lichaamshaar tot een minimumlengte.

Precisiescheerapparaat perfectioneert de randen van wangen, kin en hals Gebruik het precisiescheerapparaat na het trimmen, om de randen van uw wangen, kin en hals te perfectioneren.

Metalen precisietrimmer definieert de randen van uw baard of sik Creëer fijne lijntjes, contouren en details om uw stijl te definiëren of te veranderen.

Neustrimmer verwijdert voorzichtig ongewenst neus- en oorhaar Verwijder ongewenst neus- en oorhaar, gemakkelijk en op een aangename manier.

8 kammen voor het trimmen van uw gezicht, haar en lichaam 2 stoppelbaardkammen (1,2 mm), 1 instelbare baardkam (3 tot 7 mm), 3 haarkammen (9, 12, 16 mm) en 2 kammen voor lichaamsbeharing (3,5 mm).

Gebruikstijd: tot 120 minuten snoerloos gebruik per oplaadbeurt De hoogwaardige lithium-ionbatterij levert tot 120 minuten gebruikstijd per uur volledige oplaadbeurt. Met een snelle oplaadbeurt van 5 minuten kunt u één keer volledig trimmen.

Slipvaste rubberen greep voor meer comfort en controle Hoogwaardige rubberen handgreep voor superieur comfort en controle tijdens het trimmen.

Douchebestendig voor eenvoudig gebruik onder de douche en schoonmaken Deze trimmer is ontworpen om bestand te zijn tegen water, zodat u deze kunt gebruiken onder de douche en eenvoudig kunt afspoelen onder de kraan.

Opbergetui voor eenvoudig opbergen en meenemen Gebruik het handige etui voor opbergen of voor onderweg. Het bewaart en beschermt uw trimmer en alle hulpstukken wanneer u onderweg bent.

5 jaar garantie en geschikt voor alle voltages Op deze Philips-trimmer krijgt u 5 jaar garantie. Onze verzorgingsproducten zijn ontwikkeld voor duurzaamheid en ontworpen voor een betrouwbare werking, keer op keer. De onderdelen van deze trimmer hebben nooit olie nodig, en de batterij is compatibel met alle voltages, wereldwijd.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 69,99
Model MG7735/15
Merk Philips
EAN 8710103836834
Productgroep Scheerapparaat
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Inleveren of opsturen
Fabrikantnummer (MPN) MG7735/15
Kleur Zilver
Scheerwijze Droog, Onder de douche
Geschikt voor lichaamsdeel Gezicht, Hoofd, Lichaam
Specificaties

Algemeen

Scheerwijze
Droog, Onder de douche
Geschikt voor lichaamsdeel
Gezicht, Hoofd, Lichaam

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zilver

Productinformatie

Merk
Philips
Productgroep
Scheerapparaat
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen