Philips S6650/48 scheerapparaat

philips philips
€ 133,34
3-5 werkdagen

Philips shaver series 6000 Elektrisch scheerapparaat voor nat en droog scheren S6650/48

Meer comfort, minder huidirritatie De Philips Series 6000 biedt een zeer glad scheerresultaat en vermindert huidirritatie. Dankzij de anti-wrijvingscoating glijdt het apparaat moeiteloos over uw huid en hebt u minder last van huidirritatie.

Gegevens

MultiPrecision-mesjes nemen zelfs stoppels mee Ervaar een glad en snel scheerresultaat. MultiPrecision-mesjes scheren in maar een paar bewegingen zowel lange als korte haren door ze op te tillen en verwijderen zelfs de overgebleven stoppels.

Anti-wrijvingscoating voor een moeiteloos glad scheerresultaat De speciale coating op de scheerringen vermindert wrijving op uw huid en zorgt voor een moeiteloos glad resultaat met minimale huidirritatie.

5 richtingen volgen de contouren voor een comfortabele scheerbeurt De flexibele scheerhoofden bewegen in 5 richtingen met 5 onafhankelijke bewegingen en volgen de contouren van uw gezicht, waardoor het scheerapparaat soepeler en met minimale weerstand over de huid glijdt.

Selecteer een lagere rotatiesnelheid die comfortabeler is voor uw huid Selecteer de Guard-modus voor een lagere rotatiesnelheid die comfortabeler is voor uw huid.

Selecteer de Guard-modus voor een lagere rotatiesnelheid die comfortabeler is voor uw huid Scheer nauwkeurig zonder wondjes en sneetjes. Het Skin Protection-systeem beschermt uw huid dankzij het ronde profiel van het scheerhoofd, dat soepel over uw huid glijdt.

Aquatec zorgt voor comfortabel droog en verfrissend nat scheren Kies een scheerroutine die bij u past. Met Aquatec Wet & Dry kunt u kiezen voor een comfortabele droge scheerbeurt of een verfrissende natte scheerbeurt. U kunt met gel of schuim scheren, zelfs onder de douche.

Oplaadtijd van 1 uur Laad het scheerapparaat volledig op in slechts 1 uur met de krachtige en energiezuinige lithium-ionbatterij.

60 minuten draadloos scheren na volledig opladen 60 minuten draadloos gebruik na één keer volledig opladen van de batterij.

Scheerapparaat kan worden schoongespoeld onder de kraan Klap het scheerhoofd open en spoel het apparaat grondig af onder de kraan.

LED-display op het scheerapparaat met intuïtieve bedieningspictogrammen Het intuïtieve display geeft relevante informatie weer voor optimale prestaties van uw scheerapparaat: - batterij-indicator met 3 niveaus - reinigingsindicator - batterij bijna leeg-indicator - indicatie voor scheerhoofden vervangen - reisvergrendelingsindicator.

Open met één druk op de knop voor eenvoudig reinigen Klap de scheerhoofden open en spoel ze grondig af onder de kraan.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 133,34
Model S6650/48
Merk Philips
EAN 8710103891840
Productgroep Scheerapparaat
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Inleveren of opsturen
Fabrikantnummer (MPN) S6650/48
Kleur Blauw
Scheerwijze Droog, Nat, Onder de douche
Geschikt voor lichaamsdeel Gezicht
Specificaties

Algemeen

Scheerwijze
Droog, Nat, Onder de douche
Geschikt voor lichaamsdeel
Gezicht

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Blauw

Productinformatie

Merk
Philips
Productgroep
Scheerapparaat
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen