Samsung HWS40T soundbar

Samsung Samsung
€ 229,00
3-5 werkdagen
  • ingebouwde subwoofer
  • smart sound
  • Verbind met je tv via bluetooth
Gegevens

Geef jouw Samsung-tv nog beter geluid met de Samsung HW-S40T soundbar. Deze Samsung soundbar is ontworpen om in perfecte harmonie met jouw (Samsung)-tv te werken en zo het geluid van jouw favoriete film, serie of tv-programma naar een hoger plan te tillen. Sluit aan en geniet.

Samsung HW-S40T: het perfecte maatje voor jouw Samsung-tv Heb je een fraaie Samsung-tv en wil je het geluid een lekkere boost geven? Dan is de Samsung HW-S40T het perfecte maatje. De HW-S40T verbind je eenvoudig draadloos via bluetooth of bedraad met een optische kabel, waarna je direct geniet van prachtig geluid. Wil je geen tv? Verbind de soundbar dan via bluetooth met een smartphone of tablet en geniet van je mooiste muziek.

Prachtige soundbar De Samsung HW-S40T is een prachtige soundbar die echt een toevoeging is op elk interieur. De soundbar is bekleed met een fraaie stof, afkomstig van de Deense textielfabrikant Kvadrat. Hierdoor ziet de soundbar er minder uit als een technisch snufje en voegt hij een stukje klasse toe aan jouw interieur.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 229,00
EAN 8806090510137
Merk Samsung
Productgroep Soundbar
Fabrikantnummer (MPN) HW-S40T
Model HW-S40T
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Specificaties

Productinformatie

Merk
Samsung
Productgroep
Soundbar
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar