Siemens C530 Duo huistelefoon

R|TV| Stegeman
€ 84,99
 
1 -2 werkdagen Op voorraad
OF
 

In het kort

  • Duoset
  • 1.8" TFT display
  • 12 uur spreektijd
  • 180 uur standbytijd
  • GAP

Overzicht

Een persoonlijke uiting van stijl
Net zo uniek als u ? de Gigaset C530 vaste telefoon is eenvoudig in gebruik, heeft een moderne uitstraling en is eenvoudig aan uw voorkeur aan te passen. U kunt kiezen uit twee mooie kleurenthema's voor de achtergrond van het 1,8-inch kleurendisplay. U kunt bovendien een persoonlijke screensaver, een eigen geluidsprofiel en speciale beltonen voor bepaalde contacten instellen.- Groot TFT-kleurendisplay van 1,8 inch met twee kleurenschema's
- Eenvoudig aan te passen beltonen, screensaver en geluidsprofielen
- Groot telefoonboek met zoekfunctie voor maximaal 150 contacten ? met volledige naam, 3 nummers, beltoon en verjaardagsherinneringGeweldige functies, nog betere prestaties
Er is meer dan genoeg plek! Het telefoonboek van Gigaset C530 biedt ruimte voor maar liefst 150 contacten, met de volledige naam en maximaal 3 nummers. Kies uw 'VIP's' en stel handige herinneringen in voor belangrijke gebeurtenissen voor die personen. En dat is nog niet alles: met de handige dag/nachtschakelaar zet u de beltoon op stil wanneer u aan wat rust toe bent.

Eco DECT: geen straling
De Gigaset C530 heeft een energiezuinige stroomvoorziening en is dus beter voor het milieu... en voor uw portemonnee. Afhankelijk van de afstand tussen de handset en het oplaadstation verlaagt de C530, net als alle andere draadloze telefoons van Gigaset, de zendkracht aanzienlijk. Ook kunt u de zendkracht van het basisstation van de Gigaset C530 met 80% verlagen door de ECO-modus te activeren. Bovendien wordt in de stralingsvrije ECO-modus Plus het zendvermogen volledig uitgeschakeld als uw telefoon stand-by is.

Perfecte geluidskwaliteit, handsfree
U wilt niet alleen gehoord worden, maar ook goed luisteren. De Gigaset C530 analoge telefoon biedt u High Sound Performance? bij elk gesprek, zodat u elk woord duidelijk verstaat ? zelfs wanneer u handsfree belt.

Altijd bij de hand
Tijd is vaak essentieel. De Gigaset C530H is een extra handset die werkt met uw Gigaset-basisstation. Plaats de handset in uw kantoor, slaapkamer, de hal of waar u maar wilt, zodat hij altijd binnen handbereik is. U kunt maar liefst 5 extra handsets toevoegen, voor een totaal van 6.

Houd altijd contact
Het geïntegreerde antwoordapparaat van de Gigaset C530A neemt op wanneer u dat niet kunt, zodat u altijd op de hoogte blijft. Begroet bellers met een persoonlijk bericht of kies een vooringestelde boodschap ? de 30 minuten aan opnametijd biedt bellers genoeg ruimte om hun verhaal kwijt te kunnen. De handset geeft een signaal wanneer u een nieuw bericht hebt, zodat u niks hoeft te missen.

Reviews

U plaatst een beoordeling over: Siemens C530 Duo huistelefoon

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
 

Specificaties

Geheugen
Capaciteit telefoonboek150 entries
Beeldscherm
Ingebouwd displayJa
BeeldschermTFT
Backlight displayJa
Beeldscherm, aantal kleuren0.065000 M
Poorten & interfaces
Draadloze verbindingenJa
Headset aansluiting(en)2,5 mm
Aansluiting voor netstroomadapterJa
Gewicht en omvang
Afmetingen basisstation89 x 96 x 107 mm
Afmetingen handset (BxDxH)156 x 48 x 27 mm
Energie
Type accu/batterijAAA
Ondersteund aantal accu's/batterijen2
Telefoonfuncties
Aantal handsets mogelijk2
Beheerfuncties
NavigatietoetsJa
Nummerkeuze met stemJa
WekkerJa
VolumeregelingDigitaal
Inhoud van de verpakking
Inclusief basisstationJa
OpladerJa
GebruikershandleidingJa
Aantal handsets inclusief2
Oproep-management
NummerherkenningJa
Opnieuw bellenJa
WachtstandJa
Bel-lijn identificatie presentatie (CLIP)Ja
Design
Kleur van het productZwart, Zilver
MontagewijzeWall/Desk
Backlight toetsenJa
Prestatie
SoortDECT
Maximum indoorbereik50 m
Maximum outdoorbereik300 m
Type ringtonePolyfonisch