Siemens SK26E221EU compacte vaatwasser

siemens siemens
€ 399,00
3-5 werkdagen

Compacte speedMatic vaatwasser met varioSpeed voor een sprankelend resultaat in de helft van de tijd en met energie-efficiëntieklasse A+.

Gegevens

Compacte speedMatic vaatwasser met varioSpeed voor een sprankelend resultaat in de helft van de tijd en met energie-efficiëntieklasse A+.

  • Met één druk op de knop reguleert het Auto-programma de hele wascyclus, met een perfect resultaat.
  • Zuinig afwassen met energie-efficiëntieklasse A+.
  • Stil afwassen met een schitterende glans.
  • aquaStop®: Siemens Huishoudapparaten Garantie: voor levenslange garantie tegen waterschade.
  • 10-jaar garantie tegen doorroesten van de kuip van een Siemens vaatwasser.

ExtraDroog. Als u veel kunststof serviesgoed wilt afwassen, kies dan het extraDroog-programma van Siemens. Dit programma droogt uw servies op een hogere temperatuur mét een langere droogfase. Zo wordt al uw kunststof vaatwerk perfect droog.

48 dB. Met 48 dB bent u verzekerd van stilte, terwijl u nog steeds het resultaat krijgt dat u van Siemens gewend bent: vaat met een perfecte glans.

De iQdrive-motor. Met de iQdrive-motor weet u zeker dat u met een lager energieverbruik kunt vertrouwen op dezelfde goede prestaties. De korte programma's zorgen voor een optimaal resultaat, terwijl de iQdrive-motor stil blijft en niet slijt. Zuinig en duurzaam.

het glasbeschermingssysteem Met het glasbeschermingssysteem weet u zeker dat uw glaswerk met de uiterste zorg wordt gewassen. Dit systeem is opgebouwd uit glasbeschermingstechnologie, een speciaal zacht programma en een warmtewisselaar. Dat merkt u aan het resultaat: zelfs de kwetsbaarste glazen worden perfect schoon.

De automatische programma's van Siemens. Voor een perfect schone was zorgen, was nog nooit zo simpel. Als u de knop van het Auto-programma indrukt, controleert de aquaSensor de vuilgraad van het spoelwater. En past hij de temperatuur en de benodigde hoeveelheid water aan. Zonder dat u nog iets hoeft te doen.

Stroomloze aquaStop®-beveiliging. Met het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt u elke vorm van waterschade. Is er iets mis met de slang of zit er een lek in de machine? Geen probleem: aquaStop® stopt het water direct. Hier heeft u profijt van tijdens de hele levensduur van uw vaatwasser. Dat garandeert Siemens u.

10 jaar anti-roest garantie op de vaatwasserkuip. Behalve de innovatieve technologie kunt u van een Siemens vaatwasser nog één specifiek ding verwachten: duurzame kwaliteit. De kuip van alle Siemens vaatwassers is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, met productie- en verbindingstechnieken die zijn toegesneden op de gebruikte materialen en voorzien van een speciale oppervlaktebehandeling. Daardoor zijn wij een van de weinige fabrikanten die een volledige 10 jaar garantie kunnen verlenen op doorroesten van de kuip

Algemene informatie: Energie-efficiëntieklasse: A+ Capaciteit: 6 maatcouverts 6 Programma's: Intensief 70°C, Auto 45-65°C, Eco 50°C, Zacht 40°C, Snel 45°C en Voorspoelen 2 Speciale functies: varioSpeed: tot 50% tijdbesparing, Extra droog aquaSensor Automatische herkenning van het reinigingsmiddel Glasbeschermingssysteem

Design: Draaiknop met geïntegreerde starttoets LED-kleur: amber

Comfort / Zekerheid: Flexibel korfsysteem: - Zilveren korf - Flexibele bestekkorf - Kopjesrekken Elektronische voorprogrammering 1-24 uur Digitale resttijdindicatie Elektronische indicatie zout easyLock deursluiting iQdrive koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en levensduur aquaStop: Siemens Huishoudapparaten Garantie: een levenslange garantie tegen waterschade

Technische specificaties: Verbruik in ​Eco 50°C programma: 174 kWh / 2240 liter per jaar Droogefficiëntieklasse: A Geluidsniveau: 48 dB(A) re 1 pW Afmetingen (hxbxd): 45 x 55.1 x 50 cm Aansluitwaarde: 2000-2400 W

Meer informatie
Meer informatie
Price € 399,00
Verpakkingsinhoud Aan- en afvoerslang
Introductie model 2015
Adviesprijs 419,00
Model SK26E221EU
Fabrikantnummer (MPN) SK26E221EU
Service type Monteur aan huis
Fabrieksgarantie 2 jaar
Serie Siemens iQ300
EAN 4242003706350
Merk Siemens
Productgroep Vrijstaande vaatwasser
Kleur Wit
Materiaal kuip Kunststof
Display Ja
Hoogte 450 mm
Breedte 551 mm
Diepte met geopende deur 845 mm
Gewicht 21280 g
Diepte 500 mm
Energiekosten per jaar 40,02
Energieverbruik per jaar 174 kWh
Energieklasse A+
Bedieningspaneel Buitenzijde (half geïntegreerd)
Plaatsing Vrijstaand
Geluidsniveau 48 dB
Duur standaard afwasprogramma 225 m
Maximale reinigingstemperatuur 70 °C
Droogresultaat A
Bestekvoorziening Korf
Aantal afwasprogramma's 6
Aantal couverts 6
Startuitstel Ja
Onthardingszout indicator Ja
Bediening via app Nee
Resttijdindicatie Ja
Specificaties

Gebruiksgemak

Startuitstel
Onthardingszout indicator
Bediening via app
Resttijdindicatie

Waskenmerken

Droogresultaat
A
Bestekvoorziening
Korf

Algemeen

Bedieningspaneel
Buitenzijde (half geïntegreerd)
Plaatsing
Vrijstaand

Verbruik

Energieklasse
A+

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Wit
Materiaal kuip
Kunststof
Display

Productinformatie

Service type
Monteur aan huis
Fabrieksgarantie
2 jaar
Serie
Siemens iQ300
Merk
Siemens
Productgroep
Vrijstaande vaatwasser