Siemens SN63HX42VE inbouw vaatwasser

siemens siemens
€ 979,00
3-5 werkdagen
  • Energieklasse: A++
  • 13 maatcouverts
  • Geluidsniveau (dB): 44
  • (hxbxd):81.5x59.8x55cm
  • Home Connect
Gegevens

Home Connect vaatwasser met programma status indicatie op de vloer, te bedienen via smartphone of voice assistent.

  • varioSpeed ​​Plus op afstand: draai een programma twee keer zo snel, wanneer u maar wilt. Dankzij de Home Connect-app.
  • Meer flexibiliteit en gemak bij het inruimen van uw vaatwasser dankzij de varioFlex-korven en varioLade.
  • infoLight projecteert een blauw licht op de keukenvloer als het gekozen programma loopt en stopt zodra de vaat klaar is.
  • Altijd en overal uw vaatwasser besturen met de Home Connect-app.
  • Favorieten: combineer je persoonlijke programma's en opties in 1 knop. Voor snelle, simpele en persoonlijke programmaselectie.

De varioLade Met de varioLade zorgt u voor een extra laadniveau. Dankzij het speciale ontwerp heeft de lade niet alleen ruimte voor bestek, maar ook voor opscheplepels, slacouverts en klein serviesgoed. Uw espressokopjes kunt er net zo makkelijk in kwijt als uw vorken. Bijkomend voordeel: in de onderste korf heeft u geen bestekmand meer nodig. Waardoor u daar nu wel 14 standaard couverts in kunt zetten.

Selecteer en start het juiste afwasprogramma met de Home Connect-app. Met de Home Connect-app selecteert u makkelijk programma's en start u de vaatwasser. Waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Zo is uw vaat klaar zodra u het nodig heeft.

Altijd eenvoudig op de hoogte: controle op afstand. Nooit meer zorgen over vaatwasser, want u bent altijd verbonden. Dankzij Home Connect heeft u altijd controle over uw vaatwasser. Zo hoeft u niet te checken of hij wel aanstaat. Als de vaat schoon en droog is, krijgt u een pushnotificatie van de Home Connect-app.

Easy Start Easy Start maakt het gebruik van uw vaatwasser nog makkelijker. Met de Home Connect-app hoeft u alleen een paar vragen over uw schoonmaakvoorkeuren en het type vaat te beantwoorden. De app adviseert u een programma en u start het gemakkelijk op afstand.

Ontvang een melding zodra uw voorraadvaatwastabletten opraakt. Meer gemak en rust: u krijgt namelijk een melding van de Home Connect-app als uw voorraad vaatwastabletten bijna op is. Maak een notitie in de app wanneer u nieuwe vaatwastabletten koopt en u weet via uw smartphone altijd hoeveel tabletten u nog heeft. Zo krijgt u een pushnotificatie van de Home Connect-app als de voorraad bijna op is. Een mooie herinnering dat u nieuwe vaatwastabletten moet halen.

troomloze aquaStop®-beveiliging. Met het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt u elke vorm van waterschade. Is er iets mis met de slang of zit er een lek in de machine? Geen probleem: aquaStop® stopt het water direct. Hier heeft u profijt van tijdens de hele levensduur van uw vaatwasser. Dat garandeert Siemens u.

10 jaar anti-roest garantie op de vaatwasserkuip. Behalve de innovatieve technologie kunt u van een Siemens vaatwasser nog één specifiek ding verwachten: duurzame kwaliteit. De kuip van alle Siemens vaatwassers is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, met productie- en verbindingstechnieken die zijn toegesneden op de gebruikte materialen en voorzien van een speciale oppervlaktebehandeling. Daardoor zijn wij een van de weinige fabrikanten die een volledige 10 jaar garantie kunnen verlenen op doorroesten van de kuip. * Online-registratie verplicht binnen 8 weken na aflevering. Registratie is mogelijk op siemens-home.de. Daar vindt u ook de garantievoorwaarden.

De iQdrive-motor. Met de iQdrive-motor weet u zeker dat u met een lager energieverbruik kunt vertrouwen op dezelfde goede prestaties. De korte programma's zorgen voor een optimaal resultaat, terwijl de iQdrive-motor stil blijft en niet slijt. Zuinig en duurzaam.

de intensiveZone. Wilt u hardnekkig vuil verwijderen? Kies dan voor de intensiveZone: de druk van het sproeiwater wordt daarmee verhoogd in de onderste korf, waardoor zelfs de vuilste vaat brandschoon wordt. In de bovenste korf draait u gewoon uw voorkeursprogramma, waarmee u ervoor zorgt dat uw kwetsbare vaat voorzichtig wordt afgewassen.

DoseerAssistent. De doseerAssistent is speciaal ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. Dankzij doseerAssistent vallen deze vaatwastabletten rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt er vervolgens voor dat de tabletten snel oplossen. Waarna het vaatwasmiddel gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Zo bent u altijd verzekerd van de beste afwasresultaten.

VarioFlex-korven. Dankzij de varioFlex-korven kunt u uw vaatwasser flexibel inruimen. In de bovenkorf zitten namelijk drie kopjeshouders en twee bordenhouders die u in kunt klappen. Als u ze niet gebruikt levert dat u veel ruimte op. De onderkorf heeft ook vier bordenhouders. De handgrepen van de korven zorgen er ook voor dat u ze gemakkelijker uit de vaatwasser trekt. Zo is in- en uitladen altijd praktisch en makkelijk.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 979,00
Service type Monteur aan huis
Serie Siemens iQ300
Model SN63HX42VE
Fabrieksgarantie 2 jaar
Adviesprijs 979,00
Merk Siemens
EAN 4242003866795
Productgroep Inbouwvaatwasser
Nisbreedte (min.) 600 mm
Nishoogte (min.) 815 mm
Nisbreedte (max.) 600 mm
XL vaatwasser Nee
Diepte 550 mm
Nisbreedte standaardmaat 60 cm
Nishoogte (max.) 875 mm
Nisdiepte 550 mm
Breedte 598 mm
Materiaal kuip Kunststof
Hoogte 815 mm
Energieklasse A++
Plaatsing Volledig integreerbaar
Geluidsniveau 44 dB
Waterbeveiliging Aquastop (slangbeveiliging)
Halve belading Ja
Bediening via app Ja
Onthardingszout indicator Ja
Startuitstel Ja
Resttijdindicatie Ja
Akoestisch eindsignaal Ja
Kinderbeveiliging Ja
Glansspoelmiddel indicator Ja
Droogresultaat A
Bestekvoorziening Lade
Aantal couverts 13
Specificaties

Waskenmerken

Droogresultaat
A
Bestekvoorziening
Lade

Gebruiksgemak

Halve belading
Bediening via app
Onthardingszout indicator
Startuitstel
Resttijdindicatie
Akoestisch eindsignaal
Kinderbeveiliging
Glansspoelmiddel indicator

Algemeen

Plaatsing
Volledig integreerbaar
Waterbeveiliging
Aquastop (slangbeveiliging)

Verbruik

Energieklasse
A++

Fysieke_eigenschappen

XL vaatwasser
Nisbreedte standaardmaat
60 cm
Materiaal kuip
Kunststof

Productinformatie

Service type
Monteur aan huis
Serie
Siemens iQ300
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Siemens
Productgroep
Inbouwvaatwasser