SIEMENS WT4H8Y79NL WARMTEPOMPDROGER Home Connect

siemens siemens
€ 1.098,99
Onbekend
  • Energieklasse: A++
  • Laadvermogen: 9 KG
  • Home Connect
  • Geluidsniveau: 63 dB
  • Warmtepompdroger
Gegevens

De iSensoric Premium warmtepompdroger met WLAN verbindingsmogelijkheden en Home Connect: met zelfreinigende condensor en eenvoudig te bedienen met de app, waar en wanneer u maar wilt.

  • Zelfreinigende condensor: maakt zichzelf automatisch schoon.
  • Home Connect: controleer en bedien uw droger waar u ook bent via de gebruiksvriendelijke Home Connect-app.
  • A++: droogt zeer efficiënt
  • TFT-Display comfortTouch zorgt voor het grootst mogelijk bedieningsgemak gecombineerd met maximale functionaliteiten.
  • Bespaar tijd met de snelle drogers van Siemens: speedPack

Bediening op afstand. Met de Home Connect App heeft u overal grip op uw was. Selecteer op afstand gemakkelijk het juiste programma en start het droogprcoes wanneer u dat wilt. Dat is de was altijd klaar wanneer u dat uitkomt.

de wolkorf. De wolkorf is bestemd voor het drogen van uw kwetsbare wollen kleding. Maar u droogt er ook andere kwetsbare kleren in, van uw sportschoenen tot kasjmier. U verankert de woltrommel stevig in de machine, in een horizontale positie, en zet uw droger aan. De woltrommel draait dan niet mee met de drogertrommel, waardoor alle warme lucht gelijkmatig wordt verdeeld. Zo zorgt u ervoor dat uw dikke wollen truien in hooguit twee uur al droog zijn.

autoDry. Met autoDry regelen speciale sensors de temperatuur en de vochtigheid in uw droger. Zodat uw was nooit wordt oververhit of ongelijkmatig droogt. Kortom: autoDry droogt uw wasgoed voorzichtig en nauwkeurig, waardoor u minder hoeft te strijken. Dat scheelt tijd en energie.

het outdoorprogramma. Zelfs wanneer u ze droogt, moeten outdoortextielen voorzichtig worden behandeld. Dichtgelijmde naden, waterdichte stoffen en speciale coatings zijn namelijk erg hittegevoelig. Daarom heeft Siemens het outdoorprogramma bedacht: drogen gebeurt op een lage, constante temperatuur en de luchtvochtigheid wordt steeds gemeten. Daardoor kunt u rekenen op voorzichtig en perfect gedroogde outdoorkleding.

controle op afstand. Dankzij Home Connect kunt u uw apparaten op afstand in de gaten houden. Bekijk de instellingen of ontvang een melding wanneer het programma klaar is. Altijd grip, waar u ook bent.

Optimaal zicht op uw was: trommelverlichting De ledverlichting in de wastrommel gaat aan zodra u de deur opent of sluit, maar ook als het droogprogramma start. De verlichting gaat weer automatisch uit om energie te besparen.

controle op afstand. Dankzij Home Connect bekijkt u op afstand de instellingen van uw droger. Of u stelt in dat u een melding krijgt wanneer het droogprogramma klaar is. Zo heeft u altijd de controle, waar u ook bent.

Easy Start Ondanks de vele programma's en opties hoeft wassen helemaal niet zo moeilijk te zijn. Met de Easy Start functie kunt u eenvoudig het programma vinden dat uw was nodig heeft. Via de Home Connect app, en ook nog eens razendsnel.

Simple Setup. U hoeft geen expert te zijn om u apparaten precies zo instellen als u wilt. Met de Home Connect App past u de fabrieksinstellingen gemakkelijk aan, stap voor stap. Waardoor u zeker weet dat u alles uit uw apparaat haalt.

Home Connect: controleer en bedien uw droger waar u ook bent via de gebruiksvriendelijke Home Connect-app. De wereld van technische innovaties verandert continu. Stap voor stap worden steeds meer apparaten slim. Met aan WiFi gekoppelde apparaten van Siemens en Home Connect haalt u die innovatie in huis. De samenwerking van die apparaten, intelligente software en een gebruikersvriendelijke app zorgen voor verschillende opties. Voor sommigen betekent dat minder werk, voor anderen totaal nieuwe mogelijkheden. Maar voor iedereen wordt het dagelijkse leven zo efficiënt en comfortabel mogelijk. Zo kunt u meer tijd besteden aan de belangrijke dingen in het leven.

zelfreinigende condensor. Een zelfreinigende condensor betekent extra gemak voor u. Tijdens het drogen maakt de condensor zichzelf namelijk grondig schoon. Meerdere keren. Het resultaat is een condensor zonder pluizen en een stroomverbruik dat laag blijft.

softDry trommelsysteem. Dit unieke trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en verdelen de was voorzichtiger en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was. De nieuwe trommelopbouw laat het wasgoed moeiteloos door de trommel glijden voor een perfect resultaat.

superKort 40. Met het superKort 15 wasprogramma zorgt u ervoor dat uw wasgoed snel wordt gewassen. Maar u kunt uw was nu ook heel snel laten drogen: het sneldroogprogramma superKort 40 droogt uw was binnen 40 minuten. Dankzij optimale temperatuurregeling en een speciale afkoelfase.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 1.098,99
Fabrikantnummer (MPN) WT4H8Y79NL
Model WT4H8Y79NL
Serie Siemens iQ800
Service type Monteur aan huis
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Warmtepompdroger
EAN 4242003831830
Merk Siemens
Adviesprijs 1.129,00
Breedte 598 mm
Hoogte 842 mm
Diepte 599 mm
Diepte met geopende deur 1086 mm
Kleur Wit
Energieverbruik per jaar 259 kWh
Energieklasse A++
Productinformatieblad files/4242003831830/productinformatieblad/bb9e0eda-5552-4763-a382-a0fba759bc31.pdf
Geluidsniveau 63 dB
Plaatsing Vrijstaand
Droogcapaciteit 9 kg
Programmaduur katoen, maximum belading 166 m
Bediening via app Ja
Laadvermogen 9 kilo
Specificaties

Waskenmerken

Laadvermogen
9 kilo

Gebruiksgemak

Bediening via app

Algemeen

Plaatsing
Vrijstaand

Verbruik

Energieklasse
A++

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Wit

Productinformatie

Serie
Siemens iQ800
Service type
Monteur aan huis
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Warmtepompdroger
Merk
Siemens