Sony WHCH710NB Over Ear Bluetooth Koptelefoon

sony sony
€ 139,00
3-5 werkdagen
  • Bluetooth Koptelefoon
  • over ear
  • Met microfoon
  • Noice cancelling
Gegevens

Feilloos geluid zonder onderbrekingen Met de WH-CH710N draadloze hoofdtelefoon met Noise Cancelling kunt u overal genieten van krachtig geluid zonder onderbrekingen. De Noise Cancelling via dubbele-ruissensortechnologie en de Omgevingsgeluidsmodus geeft u de controle over wat u hoort. En met genoeg stroom voor 35 uur lang draadloos gebruik kunt u de hele dag lang muziek luisteren.

Een hoofdtelefoon die de wereld buitensluit Of u nu in het vliegtuig zit of aan het forenzen bent, de automatische Artificial Intelligence Noise Cancelling-functie (AINC) analyseert constant het omgevingsgeluid en kiest automatisch het meest effectieve Noise Cancelling-filter voor uw omgeving.

U bepaalt wat u hoort met dubbele-ruissensortechnologie De dubbele microfoons zijn naar voren en naar achteren gericht zodat de WH-CH710N-hoofdtelefoon meer omgevingsgeluid opvangt dan ooit. Dus of u nu verkeerslawaai of geklets op kantoor wilt buitensluiten, u kunt helemaal opgaan in uw muziek.

Pas uw geluid aan De Omgevingsgeluidsmodus geeft u volledige controle over uw luisterervaring. Hiermee kunt u muziek luisteren terwijl u nog steeds de belangrijke omgevingsgeluiden hoort die u veilig houden, zoals verkeersgeluiden en omroepen in het openbaar vervoer.

Snel opladen voor de hele dag luisterplezier De ingebouwde lithium-ionbatterij zorgt dat u met één keer opladen tot wel 35 uur muziek kunt luisteren. En met de optie voor snel opladen kunt u 60 minuten afspelen na 10 minuten opladen.

Stijlvol ontworpen De WH-CH710N-hoofdtelefoon heeft een slank, afgerond design dat net er zo goed uitziet als het klinkt.

Mis geen enkele beat met drivers van 30 mm De nieuwe 30mm-drivers zorgen zelfs bij deze bijzonder lichte, comfortabele hoofdtelefoon voor zuiver, helder geluid met een groot frequentiebereik, van lage beats tot hoge stemmen.

Handsfree ondersteuning Een simpele druk op de knop verbindt u met de spraakondersteuning van uw smartphone om aanwijzingen te krijgen, muziek af te spelen en te communiceren met contactpersonen.

Luister direct met NFC™ One-Touch Stream muziek met één aanraking via Near Field Communication (NFC™). Raak met het gewenste NFC™-apparaat gewoon de N-markering op de behuizing aan om snel en eenvoudig een koppeling tot stand te brengen.

Streamen in goede kwaliteit via Bluetooth® Geen NFC™? Geen probleem. U kunt uw apparaat handmatig verbinden door Bluetooth® aan te zetten in het instellingenmenu van uw apparaat.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 139,00
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Inleveren of opsturen
Productgroep Koptelefoon
EAN 4548736107670
Merk Sony
Kleur Zwart
Draagwijze Borstband
Specificaties

Gebruiksgemak

Draagwijze
Borstband

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen
Productgroep
Koptelefoon
Merk
Sony