Sony WIC200B In Ear Bluetooth Oordopjes

sony sony
€ 29,99
3-5 werkdagen
  • bluetooth oortjes
  • met afstandbediening
  • met microfoon
  • accuduur tot 15 uur
Gegevens

Stap over op draadloos met BLUETOOTH® Nooit meer kabels in de war of uitgetrokken oordopjes. Met draadloze BLUETOOTH®-technologie kunt u verbinding maken met uw apparaat en genieten van perfect geluid zonder onderbrekingen.

Batterijlevensduur van 15 uur Met tot wel 15 uur afspeeltijd met één oplaadbeurt kunt u de hele dag luisteren naar uw favoriete afspeellijsten en podcasts.

Snel oplaadbaar Wanneer de batterij bijna leeg is, krijgt u met 10 minuten laden weer 60 minuten afspeelduur. Zelfs als u haast hebt, bent u snel weer klaar om de muziek te starten. Hebt u meer tijd, dan kunt u de batterij in slechts drie uur volledig laden.

Gemakkelijk mee te nemen dankzij magnetische oordopjes Elk oordopje heeft een ingebouwde magneet voor knoopvrij dragen en opbergen.

Stijl die bij u past De WI-C200 oortelefoon is beschikbaar in zwart of wit met een matte afwerking en ronde kabels voor een strakke vormgeving die zich moeiteloos aanpast aan uw stijl.

Draagbaar en flexibel voor langer comfortabel luisteren De WI-C200 draadloze oortelefoon is zacht, flexibel en licht van gewicht, en laat u overal en altijd comfortabel luisteren.

Driverunits van 9 mm voor een helder, stevig geluid Of u nu luistert naar pop, klassieke concerten of jazz solo's, de driverunits van 9 mm leveren dynamische audioprestaties met een diepe bas, accuraat hoog en uitstekende helderheid.

One-touch handsfree bellen Belt u met een vriend via uw verbonden smartphone? Druk op de multifunctionele knop om met het gesprek te beginnen. Het gesprek beëindigen? Druk er nogmaals op om het gesprek te beëindigen.

Vrijheid dankzij achter-de-nek ontwerp Het achter-de-nek ontwerp is comfortabel, licht van gewicht en houdt de oortelefoons uit de weg, zodat u in volledige vrijheid kunt luisteren.

Spraakondersteuning tot uw dienst Stem af op de weersverwachting, het nieuws en meer met alleen uw stem. Raak de multifunctionele knop twee keer aan voor directe toegang tot Siri of Google Assistent.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 29,99
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Inleveren of opsturen
Productgroep Oordopjes
EAN 4548736099203
Merk Sony
Kleur Zwart
Draagwijze In-ear
Specificaties

Gebruiksgemak

Draagwijze
In-ear

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen
Productgroep
Oordopjes
Merk
Sony