Tefal GV9060 Stoomgenerator

R|TV| Stegeman
€ 199,00
 
1 -2 werkdagen Op voorraad
OF
 

In het kort

  • Catalytische zoolplaat
  • 1,6 liter inhoud waterreservoir
  • 7 bar stoomdruk
  • 2 minuten opwarmduur
  • 2400 Watt vermogen

Overzicht

Krachtiger, zorgvuldiger, duurzamer
Voor perfect verzorgde kleding
De exclusieve Spiral Protect-technologie voorkomt vlekken op je kleding. Druppeltjes vuil water worden in het strijkijzer opgevangen en omgezet in stoom.

Supersnel en krachtig strijken voor perfect verzorgde kleding
De Pro Express Care is de hogedruk-stoomgenerator die je kleding verzorgt. Zorgeloos strijken dankzij de dubbele bescherming: de exclusieve Spiral Protect zet druppeltjes vuil om in stoom en voorkomt zo vlekken en met de kalkverzamelaar verwijder je kalk in een handomdraai. De slimme technologie zorgt ervoor dat 3 optimale combinaties van stoom en temperatuur perfect zijn afgestemd op de stof die je strijkt. Dankzij de krachtige stoomdruk en de stoomstootfunctie strijk je zelfs de dikste stoffen perfect glad en bespaar je heel wat tijd. De supergladde AutoClean strijkzool, het vergrendelsysteem voor gemakkelijk en veilig verplaatsen, en het afneembare waterreservoir voor gemakkelijk bijvullen maken het plaatje compleet.

Voorkom vlekken met Spiral Protect
Spiral Protect is een nieuwe, exclusieve technologie in het strijkijzer, dat vlekken op de kleding voorkomt. Druppeltjes vuil worden afgebroken en opgevangen in het strijkijzer. Daar worden ze omgezet in stoom. Zo worden vlekken voorkomen, en blijft je kleding mooi!

Een gemakkelijk en efficiënt antikalksysteem
Kalk wordt opgevangen in de kalkverzamelaar, zodat de stoomgenerator eenvoudig ontkalkt kan worden. Dat verlengt de levensduur van het strijkijzer en zorgt ervoor dat de stoomafgifte krachtig blijft.

AutoClean strijkzool
De Autoclean strijkzool glijdt perfect over je strijkgoed en heeft een lange levensduur. Deze strijkzool zorgt er namelijk voor dat stofdeeltjes niet aan de strijkzool kleven, zodat je strijkzool niet vies wordt en dus langer meegaat. Ook heeft deze strijkzool stoomgaatjes over de hele strijkzool, zodat de stof efficiënt wordt bevochtigd en je snel kunt strijken. De punt van de strijkzool is extra dun, zodat je makkelijk rondom knoopjes en kraagjes kunt strijken.

Eenvoudig water bijvullen
Het afneembare waterreservoir kan op elk moment worden bijgevuld, zelfs tijdens het strijken. Doordat het waterreservoir afneembaar is, hoef je niet meer de gehele stoomgenerator onder de kraan te vullen, maar enkel het waterreservoir.
Reviews

U plaatst een beoordeling over: Tefal GV9060 Stoomgenerator

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
 

Specificaties

Poorten & interfaces
Snoerlengte1,8 m
Gewicht en omvang
Breedte verpakking288 mm
Diepte verpakking480 mm
Hoogte verpakking369 mm
Gewicht verpakking6,6 kg
Indicatie
IndicatielampjeJa
Kenmerken
Vermogen van strijkijzer2400 W
Maximale stoomdruk7 bar
Capaciteit watertank1,6 l
Steam boost performance430 g/min
Continu stoom uitvoering120 g/min
Zoolplaat materiaal/coatingAutoclean Catalys soleplate
Automatisch antikalksysteemJa
Kleur van het productBlauw, Wit
Opwarmtijd2 min
Verticale stoomfunctieJa
Variabele stoomJa
Instelbare thermostaatJa
Anti-kalkaanslagJa
Anti-druppelfunctieJa