Tristar BP-2750 Bakplaat

tristar tristar
€ 39,99
1-2 werkdagen
  • Groot bakoppervlak van 49 x 27 cm
  • Handvaten worden niet warm en kunnen altijd worden vastgepakt
  • Bakplaat blijft op zijn plek door anti-slipvoetjes
  • Vetopvangbakje voor gezond en knapperig eten
  • Voorzien van anti-aanbaklaag
Gegevens

De Tristar BP-2750 Bakplaat is een gecombineerde bakplaat waardoor je aan een kant grilt op een geribbeld oppervlak, en aan de andere kant bakt op een vlakke plaat. De bakplaat heeft een bakoppervlakte van 49 x 27 cm. Er is dus meer dan genoeg ruimte om met je hele gezin of vriendengroep te gourmetten, grillen of bakken. De temperatuur van de bakplaat kan makkelijk worden ingesteld en het indicatielampje geeft aan wanneer de bakplaat aan staat. Deze temperatuur wordt door het vermogen van 2000 W snel bereikt. Het snoer van de bakplaat is 0,8 meter lang.

Handig ontwerp De Tristar bakplaat is zo ontworpen dat deze handig in gebruik is. Zo zijn de geïntegreerde handvaten niet vatbaar voor de hitte van de bakplaat. De bakplaat kan dus wanneer deze nog warm is zonder problemen worden verplaatst. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat de bakplaat ongewenst verplaatst tijdens het gebruik door de anti-slipvoetjes aan de onderkant. Verder zit er ook een vetopvangbakje in de bakplaat waardoor het vet automatisch wordt afgevoerd tijdens het bakken voor een extra gezond en knapperig resultaat.

Praktisch in gebruik Het fijne aan deze bakplaat is dat deze onder andere is voorzien van een anti-aanbaklaag. Daardoor kunnen de gerechten niet aanpakken op de plaat en is deze na gebruik makkelijk schoon te maken. Dit kan eenvoudig worden gedaan met een sopje.

Makkelijk schoon te maken De hoogwaardige antiaanbaklaag zorgt ervoor dat de Princess Sandwichmaker snel schoon te maken is. Veeg de achtergebleven restjes weg met keukenpapier en neem, als het tostiapparaat is afgekoeld, de platen af met een licht vochtige doek. De RVS buitenkant maak je ook schoon op deze manier.

Wat vind je in de doos? Bakplaat, handleiding

Meer informatie
Meer informatie
Price € 39,99
EAN 8713016087904
Merk Tristar
Model BP-2750
Fabrikantnummer (MPN) 8713016087904
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Specificaties

Productinformatie

Merk
Tristar
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar