Tristar VB-2528 Voetenbad

tristar tristar
€ 33,99
3-5 werkdagen

Tristar VB-2528 Voetenbad Je hoeft vanaf nu niet per se naar een kuuroord te gaan om jezelf te verwennen. Met het VB-2528 voetenbad van Tristar creëer jij je eigen spa aan huis. Na een lange dag op je voeten te hebben gestaan, is er niks ontspannender dan thuis een voetenbad nemen. Om te voorkomen dat het badje overloopt, is er een waterniveau indicator die aangeeft wanneer het badje te vol dreigt te lopen. Daarnaast zorgen de anti-slipvoetjes er ook voor dat het badje op zijn plek blijft staan om geknoei te voorkomen. Het badje wordt opgewarmd met een vermogen van 90 Watt en is naast ontspannend ook nog energiezuinig.

Gegevens

Warmhoudfunctie Er is niks zo vervelend dan in bad zitten en merken dat het water langzaam maar zeker kouder begint te worden. Hier hoef je je geen zorgen om te maken bij het voetenbad van Tristar. Deze heeft namelijk een warmhoudfunctie zodat je voor een langere tijd kan genieten van een warm voetenbadje.

Verschillende functies Om een complete spa-ervaring te geven, heeft Tristar verschillende functies toegevoegd aan het voetenbad zodat je op verschillende manieren kan genieten. De bubbelfunctie geeft een lekker bruisend gevoel bij allebei je voeten. Zo is het net of je echt in een kuuroord zit. De trilmassagefunctie en massagebal zorgen ervoor dat je voeten helemaal kunnen ontspannen.

Wat vind je in de doos? Voetenbad, massagebal, handleiding

Redenen om voor het Tristar VB-2528 Voetenbad te kiezen:

-Niet naar een kuuroord om jezelf te verwennen

-Met waterniveau indicator

-Anti-slipvoetjes voor extra grip

-Energiezuinig door het vermogen van 90 Watt

-Water blijft warm door warmhoudfunctie

Meer informatie
Meer informatie
Price € 33,99
Verpakkingsinhoud -0
Fabrikantnummer (MPN) VB-2528
Model VB2528
Introductie model 2011
Productgroep Divers
Service type Inleveren of opsturen
Adviesprijs 39,00
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Tristar
EAN 8713016025289
Specificaties

Productinformatie

Productgroep
Divers
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Tristar