Tristar WK-3380 Waterkoker

R|TV| Stegeman
€ 19,99
 
1 -2 werkdagen Op voorraad
OF
 

In het kort

  • 1,7 liter inhoud
  • 2200 Watt vermogen
  • Kunststof
  • Draadloos
  • Automatische uitschakeling

Overzicht

De Tristar WK-3380 Waterkoker is een eenvoudige en zeer praktische waterkoker. Met een inhoud van 1.7 liter heeft de waterkoker een zeer ruime inhoud terwijl je dankzij het vermogen van 2200W niet lang hoeft te wachten voordat het water kookt.

Eenvoudig in gebruik
De Tristar waterkoker is heel eenvoudig en praktisch in gebruik doordat de waterkoker afneembaar is van het basisstation. Dankzij de waterlevel indicator en de maximale inhoudsaanduiding zie je eenvoudig hoeveel water je in de waterkoker kunt doen. Je bedient hem eenvoudig door middel van de aan/uitschakelaar en dankzij het indicatielampje zie je in een oogopslag of de waterkoker aan staat. Als het water kookt slaat de waterkoker automatisch af.

Veilig in gebruik
De WK-3380 waterkoker is uitgevoerd in een witte kunststof behuizing met geïntegreerd handvat en is gemaakt van BPA vrij materiaal. De anti-slipvoetjes zorgen ervoor dat de waterkoker stabiel en veilig op het aanrecht blijft staan. De droogkookbeveiliging zorgt er bovendien voor dat de waterkoker afslaat als er geen water meer in zit.

Praktisch ontwerp
De Tristar waterkoker heeft een zeer praktisch ontwerp. Het water wordt opgewarmd door middel van een dompelelement. Met een inhoud van 1.7 liter heeft de waterkoker een zeer ruime capaciteit. In het deksel zit een ingebouwd filter tegen kalk, waardoor er geen kalk in je thee terecht kan komen. Dankzij het snoeropbergsysteem kun je overbodig snoer eenvoudig opbergen.

Wat vind je in de doos?
Tristar waterkoker, basisstation, handleiding

Reviews

U plaatst een beoordeling over: Tristar WK-3380 Waterkoker

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
 

Specificaties

Energie
Vermogen2200 W
Type stroombronAC
Technische details
Capaciteit watertank1,7 l
Kleur van het productWit
Materiaal behuizingKunststof
Waterniveau-indicatorJa
DraadloosNee
Soort bedieningKnoppen
Anti-slip voetjesJa
Verlichte aan-/uit knopJa
SnoeropslagJa
DroogkookbeveiligingJa
Automatisch uitschakelenJa