Wastoren WSCS1462 Meubel met uittrekplateau

wastoren wastoren
€ 369,00
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Verhoogt de machine
  • Gemakkelijker in- en uitladen
  • Voor wasmachines en drogers
Gegevens

De wasmachineverhoger, maak het uzelf gemakkelijk

Ook zo’n hekel aan wassen, omdat u steeds moet bukken tijdens het beladen en uitpakken van de wasmachine. Met de wasmachineverhoger is dat verleden tijd. In de verhoger is de wasmachine perfect weggewerkt en door de bergruimte onder de wasmachine komt de wasmachine zelf een stukje hoger te staan. De ideale hoogte om was in en uit de machine te doen.

Netjes, geruisloos en functioneel

De wasmachineverhoger maakt uw huishoudtaken een stuk gemakkelijker. Behalve voor een wasmachine is hij ook te gebruiken voor een droger en dankzij de extra bergruimte heeft u alles wat u nodig heeft altijd bij de hand. De extra bergruimte en het feit dat alle leidingwerk volledig uit het zicht is, zorgen er bovendien voor dat u dankzij de wasmachineverhoger een opgeruimde en strakke wasruimte heeft. U hoeft nooit meer tegen allerlei rondslingerende rommel aan te kijken.

De verhoger absorbeert trillingen, waardoor het wassen en drogen een stuk stiller zal verlopen. De wasmachineverhoger wordt bij u afgeleverd als bouwpakket, maar is zeer eenvoudig in elkaar te zetten. Last but not least: de wasmachineverhoger is geschikt voor iedere maat wasmachine of droger.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 369,00
EAN 5904767195151
Merk Wastoren
Model WASTOREN met uittrekplateau WSCS1462
Fabrikantnummer (MPN) WSCS1462
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Specificaties

Productinformatie

Merk
Wastoren
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Alternatieven