Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Clean Air Optima CA-607W - Luchtbevochtiger

   169,- Informeer naar de beschikbaarheid Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • Energie zuinig
   • 5,5 liter inhoud
   • 25 WAtt
   • Wit
   Toon meer
   • Altijd advies op maat
   • Eigen bezorging in de regio
   • Fysieke winkel in Apeldoorn

   Productomschrijving

   Productbeschrijving '¢ 3in1: lucht bevochtigen, luchtreinigen en aromatiseren! '¢ Koud en warm verneveling! '¢ Ionisator 3.000.000/cm³! '¢ UVC-lamp steriliseert de waternevel! '¢ Energiezuinig - Topdesign! '¢ Geschikt voor ruimtes tot ca. 65m² / 160m³

   Vooral in de periode waarin de verwarming gebruikt wordt daalt de relatieve luchtvochtigheid (Rv) vaak onder het voor woon- en werkvertrekken geadviseerde minimum van 40% Rv. Met name in de winter ontstaat vaak te droge lucht in de ruimtes die we verwarmen. Want hoe kouder de binnenlucht is, des te minder vochtigheid de lucht op kan nemen. In de zomer kan te droge binnenlucht veroorzaakt worden tijdens hete zomerse dagen of door airco installaties die vaak voor langere perioden ingeschakeld moeten worden. Te lage luchtvochtigheid werkt negatief op het welbevinden van mensen en dieren en kan bij aanhoudende zeer droge binnenlucht ziekteverschijnselen van de ademhalingswegen veroorzaken. Ook voor meubels, parketvloeren, antiquiteiten en planten kan uitdroging zeer schadelijk zijn.

   De door medische specialisten aanbevolen optimale luchtvochtigheid ligt in het bereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid. De mens ervaart de lucht in binnenruimtes met een luchtvochtigheid in dit bereik als aangenaam en optimaal bevochtigd. De luchtvochtigheidsgraad is hiermee ideaal voor de gezondheid van mens en dier en gelijktijdig worden meubels, houten vloeren, muziekinstrumenten, antiquiteiten, planten en veel meer waardevolle zaken in het interieur tegen uitdroging beschermd.

   Ultrasoon luchtbevochtiging met UVC sterilisatie De ultrasoon techniek van de moderne Clean Air Optima luchtbevochtiger CA-607W behoort tot de meest effectieve methoden voor automatische luchtbevochtiging in binnenruimtes. Ultrasoon water verneveling wordt uitgevoerd door een klein hoogfrequent trilplaatje (membraan) in het waterbassin.

   De hoogfrequentietechnologie van het membraan zorgt ervoor dat het water microfijn wordt omgezet in koude of warme nevel welke door een zachte ventilator luchtstroom voor sterilisatie van de nevel langs de UVC-lamp wordt geleid en vervolgens via de sproeiopening wordt afgegeven aan de omgevingslucht van de ruimte waar de bevochtiger staat opgesteld en daar direct verdampt. Bevochtiging met ultrasoon technologie is zeer geschikt voor toepassing in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hobbyruimte, kantoor, vergader- en conferentieruimtes, etc. etc.

   Ionisatie luchtreiniging De Clean Air Optima ultrasoon luchtbevochtiger CA-607W beschikt over een ingebouwde ionisator die negatieve ionen produceert voor het reinigen van de binnenlucht en het verrijken van schrale binnenlucht met negatieve ionen waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Negatieve ionen hangen zich aan stofdeeltjes, micro-organismen en andere ongewenste stoffen in de lucht en verbinden deze met elkaar. De deeltjes worden op deze wijze zwaarder dan de lucht, vallen neer en worden zo door de ionisator uit de lucht gefilterd. Negatieve ionen ondersteunen ook de opbouw van energiereserves en de stofwisseling, de verbetering van de bloedsomloop en het immuunsysteem, de vermindering van symptomen bij allergieën astma en hoofdpijn, de versnelling van helingsprocessen en de afbouw van stress en slaapstoornissen.

   Aromatherapie met essentiële oliën van Clean Air Optima Het gebruik van essentiële oliën wordt aromatherapie genoemd. Essentiële olie wordt ook wel etherische olie genoemd. Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en het genezen van aandoeningen. Aromatherapie zorgt voor luchtzuiverende werking en neemt onaangename geuren weg. Ervaar door aromatherapie aangename ambiance in uw woonruimtes, waarin u zich prettig voelt en daardoor beter kunt ontspannen. De hoogwaardige essentiële oliën worden door de ultrasoon luchtbevochtiger CA-607W microfijn verneveld en zorgen voor een geurcompositie afgestemd op uw wensen.

   Waterfilter W-01W De Clean Air Optima luchtbevochtiger CA-607W is uitgerust met een waterfilter dat zorgt voor het ontkalken, reinigen en verzachten van het leidingwater en daardoor kalkvorming en slecht geurend water voorkomt. Het waterfilter kan 2x per week gereinigd worden onder stromend leidingwater.

   Bepalen van de waterhardheid met de in de verpakking meegeleverde teststrip

   1. Dompel de bijgevoegde teststrip gedurende 1 seconde in een glas koud leidingwater.
   2. Lees de waterhardheidsteststrip na één minuut af.
   3. Raadpleeg de tabel om de verwachte gebruiksduur van het waterfilter W-01W te bepalen.

   Het waterfilter W-01W vermindert de kalkaanslag in het water en de ongewenste uitstoot van kalkdeeltjes in de ruimte. Effectief gedurende één tot drie maanden, afhankelijk van de waterhardheid. Hard leidingwater versnelt de verzadiging van het granulaat sneller zodat het waterfilter W-01W eerder vervangen moet worden.

   Zilver Ion SI-01 Het Zilver Ion filter doodt bacteriën en virussen in het waterbassin van de luchtbevochtiger en kan 2x per week gereinigd worden onder stromend leidingwater en dient minimaal 1x per jaar vervangen te worden.

   Technische gegevens '¢ Ultrasoon waterverneveling voor warme of koude nevel '¢ PTC verwarmingselement verwarmt het water tot ca. 65 graden, elimineert bacteriën, vermindert legionella risico '¢ Bevochtigingscapaciteit min. 120 ml/h - max.480 ml/h '¢ Digitale hygrostaat meet de actuele en regelt de gewenste vochtigheidsgraad '¢ Relatieve luchtvochtigheid instelbaar tussen 40 en 80% '¢ Watertank inhoud 5,5 liter '¢ Sterilisatie van de neveluitstoot door UVC-lamp (UVC golflengte 254 nm) '¢ Ionisator capaciteit > 3.000.000 negatieve ionen / cm³ '¢ Actief zuurstof < 0,05 ppm '¢ Bijzonder geluidsarm < 25dB(A) '¢ Afmetingen 23 x 15 x 37 cm hoog '¢ Gewicht: 3,4 kg (leeg) '¢ Energieverbruik slechts 25 Watt voor koude nevel - 105 Watt voor warme nevel '¢ Stroomaansluiting 220 240V, 50 / 60Hz '¢ Afstandbediening en handmatige bediening door tiptoetsen '¢ Groot en duidelijk afleesbaar LCD display (Dimmen automatisch na enkele seconden) '¢ 12h uurs timer '¢ Waterfilter voor waterontharding '¢ Filtervervang indicator: actief met signaal in de display '¢ Zilver Ion filter tegen bacterievorming en slechte watergeur '¢ Automatische uitschakeling en signaal bij leeg waterreservoir '¢ TÃœV, GS en CE getest

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   8718546312182
   Merk
   Clean Air Optima
   Model
   CA607W

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

   Clean Air Optima CA-607W - Luchtbevochtiger
   169,-
   Clean Air Optima CA-607W - Luchtbevochtiger
   Informeer naar de beschikbaarheid
   Toevoegen aan winkelwagen
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »