Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Disclaimer

  Voor vragen over deze webshop kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of 055-3552187. Wij staan u graag te woord.

  Aansprakelijkheid
  De inhoud van deze webshop is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, toch kan het voorkomen dat er bepaalde informatie onjuist of incompleet is. RTV Stegeman is niet aansprakelijk voor kennelijke (type)fouten op deze of andere door RTV Stegeman beheerde websites. Mogelijke type-, druk- en zetfouten zullen dan ook zo spoedig mogelijk worden aangepast. RTV Stegeman behoudt tevens het recht om op elk moment de inhoud aan te passen en/of onderdelen te verwijderen zonder u hiervan op de hoogte te brengen. 

  Auteursrecht
  Niets uit de teksten of grafische elementen mag openbaar worden gemaakt of verveelvoudigd, verspreid of aan derden verstrekt, behoudens de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van RTV Stegeman. Eventuele toestemming kan verkregen worden via bovenstaande contactgegevens.

  Deze disclaimer kan ten alle tijden en zonder notificatie worden gewijzigd.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »