Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Retourneren en garantie

   Is het ontvangen product niet helemaal naar wens? Dan heb je bij RTV Stegeman tot 30 dagen de tijd om het product te retourneren. Mocht je het product retour willen sturen, dan dien je deze binnen 14 dagen nadat je de retourmelding hebt gedaan, het product in nieuwstaat, compleet en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking te retourneren. Wij vragen je het product zodanig te retourneren dat wij wij het product een tweede kans kunnen geven.

   Hoe retourneer ik mijn product?

   1. Je kunt het ontvangen product retour melden in jouw RTV Stegeman account.

   2. Stuur een e-mail naar [email protected] met ordernummer, uw NAW-gegevens en optioneel een reden van de retour.

   Nadat wij je retourmelding hebben ontvangen, ontvang je van ons een retouretiket waarmee je het product kosteloos naar ons terug kunt sturen. Wij willen je vragen om ons of het Europees modelformulier voor herroeping (docx) bij het te retourneren product te voegen (je bent hiertoe niet verplicht). Vul het formulier zo volledig mogelijk in voor een snellere afhandeling van je retourzending.

   Retouradres:
   RTV Stegeman
   Schuttersweg 88
   7341 LJ Apeldoorn

   U kunt ook op eigen initiatief of via een andere vervoerder het product terugsturen. In dat geval komen de kosten van retour voor uw eigen rekening.

   Transportartikel(en) retourneren

   Heb je een groot en/of zwaar product, zoals een wasmachine, droger of koelkast en wil je deze retourneren? Dan vragen wij je telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer  055-3552187 of per e-mail naar [email protected] . Voor het ophalen van grote/zwart transportartikelen brengen wij €39,- in rekening.

   Mag ik mijn product retour sturen?

   Je mag het product uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het wenst te behouden. Denk daarbij aan de mogelijkheden die je ook in een winkel hebt. In de winkel kun je geen kroket bakken in de friteuse en kun je geen was draaien in een wasmachine. Als je een product voor meer gebruikt dan noodzakelijk is om te bekijken wat je er mee kunt doen, dan levert dit een waardevermindering op. Het product dient als nieuw te worden geretourneerd zodat wij het ook weer als nieuw kunnen verkopen.

   Indien het product vies en/of gebruikt is, beschadigd is of niet compleet is wanneer wij het pakket retour hebben ontvangen, hanteren wij als richtlijn dat wij 75% van het aankoopbedrag aan je terug storten.

   Indien het geretourneerde product in nieuwstaat met originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) retour komt, zullen wij 100% terugstorten, tenzij er sprake is van een andere afhandeling waar beide partijen mee akkoord zijn.

   Wat mag niet retour?

   De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden:

   • Hygiëne producten waarvan de verzegeling na de levering is verbroken, zoals tandenborstels, scheerapparaten/IPL/epilatoren en in-ear oordopjes;
   • Makkelijk kopieerbare producten waarvan de verzegeling na levering is verbroken, zoals software op een materiële drager;
   • Producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk);
   • Televisies die zijn bevestigd aan een muurbeugel mogen wel geretourneerd worden, maar hiervoor zal een waardevermindering in rekening worden gebracht door je verder bent gegaan dan noodzakelijk is om te beoordelen of je de televisie wilt houden;
   • Bij geopende blisterverpakkingen, cartridges, toners, batterijen, reinigingsartikelen etc, zal een waardevermindering intreden die kan oplopen tot 100%.

   Terugbetaling

   Als u van de koop afziet ontvangt u het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending van ons terug, zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.

   Indien u slechts een deel van de bestelling naar ons retour stuurt worden de kosten voor het leveren van de bestelling niet teruggestort. Zie hiervoor onze bovengenoemde retour voorwaarden.

   Wij mogen wachten met de terugbetaling van uw bestelling totdat wij het product (of de producten) hebben ontvangen. Of tot u kunt aantonen dat het product naar ons onderweg is.

   Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

   Garantie

   Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Eventuele extra garanties, zoals een fabrieksgarantie, doen niets af aan de wettelijke garantie.

   Heeft toch nog vragen over het retourneren of de garantie? Neem dan contact met ons op.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »