1970: Het begin

Henk Stegeman is in 1970 begonnen met een reparatie-bedrijf voor TV en Radio. Voor deze stap naar zelfstandigheid wat hij werkzaam bij Radiohuis Jeths aan de Hofstraat, gevestigd in het huidige pand van Mc Donalds. Naast het werk dat hij meenam van Radiohuis Jeths, nam Henk ook nog iets anders mee; namelijk zijn vrouw Willy Stegeman-Tamboer.

197X: Een grotere winkel aan de Sterrelaan

R|TV|Stegeman groeide en naast reparaties werd Henk ook een aanspreekpunt voor nieuwe apparatuur, als iets niet meer te maken was, zorgde Henk voor een nieuw exemplaar. Het pand aan de Sterrenlaan bood ruimte voor verkoop en de reparatie, nu ook voor witgoed.

197X: "Verbouwen, verbouwen, verbouwen"

Het bedrijf groeide gestaag en na een aantal jaren was het pand te klein. Het motto van Henk Stegeman was: “verbouwen, verbouwen, verbouwen” en de winkel werd uitgebreid. De twee panden achter de winkel werden erbij betrokken en gebruikt voor werkplaats en magazijn.

1994: De verhuizing naar de Schuttersweg

De zaken gingen goed en het pand aan de Sterrenlaan werd toch te klein. In 1994 volgde daarom de verhuizing naar de Schuttersweg 88 (de voormalige Fina-pomp en garage). De bedrijfsruimte werd daarmee verdubbeld, achter was veel mogelijkheid voor opslag van voorraad en de klanten konden makkelijk voor de deur parkeren.

2010: Weer "Verbouwen, verbouwen, verbouwen"

De grote winkel aan de Schuttersweg bleek na 16 jaar toch niet groot genoeg. En met het motto: “verbouwen, verbouwen, verbouwen” werd er dus verbouwd. In slechts drie maanden tijd werd de oude winkel afgebroken en een complete, bijna twee keer zo grote nieuwe winkel neergezet.

Oktober 2010: Het eindresultaat!

En trots presenteren wij u ons nieuwe pand, geopend in oktober 2010. Op de begane grond een ruim assortiment Tv's , witgoed en huishoudelijke apparatuur. Op de 2e verdieping alle Audio en Streaming producten van deze tijd. Ook vindt u twee complete keukens met inbouw apparatuur van Miele en Bosch. Mocht u in de buurt zijn, u bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.