Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Koelkast Reparatie RTV Stegeman Apeldoorn

   Wij weten dat een koelkast in elk huis onmisbaar is, als deze koelkast defect is of niet naar behoren werkt is dat natuurlijk erg vervelend. Een storing aan uw koelkast ziet u dan ook het liefst snel opgelost. Wij zorgen dan ook dat er zo snel mogelijk een monteur bij uw defecte koelkast is. Service vinden we bij R|TV| Stegeman heel belangrijk. Tijdens het winkelen, maar zeker ook na afloop. De monteur zal in veel gevallen de storing meteen verhelpen, mochten er toch onderdelen besteld moeten worden, voor de defecte koelkast zijn deze onderdelen vaak al binnen 24 uur binnen. Daarna monteren wij deze zo snel mogelijk. Onze ervaren monteurs weten precies hoe ze bepaalde storingen het beste en zo snel als mogelijk kunnen oplossen. Zo kunt u de koelkast weer snel gebruiken. Onze eigen monteurs rijden daarvoor door Apeldoorn en omstreken. Kleine reparaties lossen we zo mogelijk direct op, ook is er de mogelijkheid om de defecte koelkast mee te nemen naar de werkplaats voor reparatie. In veel gevallen kunnen wij dan een tijdelijke leen koelkast plaatsen. Zo helpen wij u vakkundig en snel.

   Heeft u een vragen over een reparatie van uw koelkast? Bel ons op 055-355 2187, stuur een e-mail naar [email protected] of vul formulier in.
   Dan nemen we snel contact met u op.

   Wanneer wij een reparatie aan huis uitvoeren berekenen wij een huisbezoek van € 69,- in de regio Apeldoorn. In dit huisbezoek zijn de eerste 15 minuten inbegrepen, hierna is het tarief €10,- per 10 minuten. 

   wagenpark

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »