Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Samsung Crystal UHD 4K 75AU7172 (2022) - LED TV

      1.099,- Informeer naar de beschikbaarheid Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

      Beschikbaar in de winkel

      Sluiten
      • 75 inch (191 cm)
      • 4K UHD
      • Smart tv Tizen
      • 60 Hz
      • Q-Symphony
      Toon meer
      • Altijd advies op maat
      • Eigen bezorging in de regio
      • Fysieke winkel in Apeldoorn

      Productomschrijving

      **Afgestemde kleuren voor een levendig, levensecht beeld ** PurColor Met PurColor kijk je naar films en heb je het gevoel alsof je er echt bij bent. Het enorme scala aan kleuren van de TV zorgt voor een optimale beeldkwaliteit en een kijkervaring waar je helemaal in opgaat

      Ervaar de levensechte kleurtinten dankzij het krachtige 4KCrystal Processor 4K Dankzij de krachtige 4K-upscaling geniet je van je favoriete content in 4K-resolutie. Je geniet ook van levensechte kleurexpressies dankzij de geavanceerde color mapping-technologie.

      Soepele bewegingen voor een helder beeldMotion Xcelerator Geniet van een duidelijk beeld en krachtige prestaties. De frames worden automatisch geschat en gecompenseerd voor de contentbron.

      Levensechte beleving met 4K UHD-resolutie4K-resolutie 4K UHD TV gaat verder dan gewone FHD en heeft 4x meer pixels, waarmee je ogen de scherpe en heldere beelden krijgen die ze verdienen. Zelfs de kleinste details in de scéne ontgaan je niet.

      Weergave van donker en licht in iedere scéneHDR High Dynamic Range vergroot het lichtbereik van de tv zodat je geniet van een immens spectrum aan kleuren en details, zelfs bij de donkerste scénes

      TV en soundbar in perfecte harmonieQ-Symphony Omring jezelf met geluid van de tv en soundbar in perfecte harmonie. Dankzij Q Symphony kunnen de tv- en soundbarspeakers tegelijkertijd worden gebruikt voor een beter surroundeffect zonder de tv-speakers te hoeven dempen.

      Meer schermoppervlak, minder randen3-Randloos ontwerp Een strak en elegant ontwerp dat het puurste beeld geeft. Een grenzeloos design dat een nieuwe standaard zet, ontworpen met een ongedwongen minimalistische stijl vanuit elke hoek.

      Minder rommelSlimme kabeloplossing Organiseer je kabels netjes en verberg ze, voorkom rommel en geef je tv een naadloze uitstraling.

      Thuis werken en lerenPC op TV Maak optimaal gebruik van alle mogelijkheden. Profiteer van eenvoudige toegang tot je pc, laptop en mobiele telefoon op je tv.

      Tik om te verbindenTap View Voor een synchrone weergave van films of muziek van je mobiel naar je tv hoef je alleen maar één keer te tikken. Wanneer je op je mobiel je tv aantikt, zorgt de tv automatisch voor synchrone weergave. Je kunt dus snel en gemakkelijk overschakelen naar de tv en daarop je favoriete content verder kijken.

      Gratis TV, zonder verplichtingenSamsung TV Plus Geniet van gratis live streaming-content op je tv met onze virtuele kanalen, Samsung TV Plus. Kies uit diverse kanalen met actuele content; er is voor ieder wat wils. Je hoeft je vrienden niet te vragen naar de populairste content van dit moment. Je hoeft alleen Samsung TV Plus aan te zetten om erachter te komen.

      Toon meer

      Specificaties

      EAN
      8806092081130
      Merk
      Samsung
      Energieklasse
      G
      Model
      75AU7172

      Toon meer

      Reviews

      0 from 5Based on 0 reviews
      Schrijf je eigen review

      Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

      Samsung Crystal UHD 4K 75AU7172 (2022) - LED TV
      1.099,-
      Samsung Crystal UHD 4K 75AU7172 (2022) - LED TV
      Informeer naar de beschikbaarheid
      Toevoegen aan winkelwagen
      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »