Inloggen0
Inloggen0

Siemens extraKlasse EH645FFB1M - Inductiekookplaat

Productomschrijving
TouchSlider bedieningselement. Met onze innovatie touchSlider technologie kunt u de temperatuur van de kookzones instellen door ofwel rechtstreeks op de juiste plaats van de schaalverdeling te tikken ofwel met uw vinger er naartoe te schuiven. De temperatuurregeling is gebaseerd op sensoren en gaat in stappen van 0,5 tot het maximum van 9. digitaal...

TouchSlider bedieningselement. Met onze innovatie touchSlider technologie kunt u de temperatuur van de kookzones instellen door ofwel rechtstreeks op de juiste plaats van de schaalverdeling te tikken ofwel met uw vinger er naartoe te schuiven. De temperatuurregeling is gebaseerd op sensoren en gaat in stappen van 0,5 tot het maximum van 9.

digitaal display Modern bedieningsgemak dankzij het digitale display.

PowerInduction van Siemens Direct warm en direct koud. Ervaar de voordelen van Siemens powerInduction. De warmte wordt via inductiespoelen direct aan de pannen en hun inhoud toegevoerd, zonder dat de kookplaat heet wordt. Uw voordelen: korte opwarmtijden, hogere veiligheid en de kookplaat is veel gemakkelijker schoon te maken.

Kookwekker met uitschakelfunctie voor de kookzones De kookwekker met uitschakelfunctie schakelt de kookzone veilig uit zodra de ingestelde bereidingstijd is verstreken.

kookwekker Gemakkelijker koken dankzij de kookwekkerfunctie.

PowerBoost-functie Met de powerBoost-functie versnelt u de kookprestaties met 35 tot 50%. Hierdoor zijn pannen zeker 35% sneller warm en zijn grote hoeveelheden ook 35% sneller klaar. Dit levert een forse tijdwinst op.

Productspecificaties

EAN
4242003716199
Kleur
Wit
Hoogte
55.00 millimeter
Breedte
583.00 millimeter

Eerder bekeken

Siemens Siemens extraKlasse EH645FFB1M - Inductiekookplaat
SiemensSiemens extraKlasse EH645FFB1M - Inductiekookplaat

 • Breedte: 58,3 cm
  • Breedte: 58,3 ...

   Direct beschikbaar
   €729,00 Incl. btw
   Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »