Inloggen0
Inloggen0

Siemens EX275FXB1E - Inductiekookplaat

Productomschrijving
Flexibel koken met flexInduction De EX275FXB1E is een kookplaat voorzien van flexInduction. Met flexInduction weet de kookplaat zelf hoe groot de potten en pannen zijn die u gebruikt, maar ook het aantal. Daarbij kunt u verschillende kookzones met elkaar verbinden waardoor er één grotere kookzone ontstaat. Ideaal voor als u een grote pot of schaa...

Flexibel koken met flexInduction De EX275FXB1E is een kookplaat voorzien van flexInduction. Met flexInduction weet de kookplaat zelf hoe groot de potten en pannen zijn die u gebruikt, maar ook het aantal. Daarbij kunt u verschillende kookzones met elkaar verbinden waardoor er één grotere kookzone ontstaat. Ideaal voor als u een grote pot of schaal gebruikt. Met de powerMove Plus functie kunt u dus gebruik maken van drie verschillende warmtezones op de kookplaat.

Lees hier meer over Siemens flexInduction

Overige voordelen De Siemens EX275FXB1E inductiekookplaat is 90 cm breed en heeft een nismaat van 51 x 88 x 33 cm. Met de touchSlider kunt u de stand eenvoudig en direct instellen met een vingeraanraking of slide-beweging. Dankzij de PowerBoost functie kunt u gerechten opwarmen met 50% meer vermogen.

Productspecificaties

EAN
4242003701218
Merk
Siemens
Model
EX677LYV1E

Eerder bekeken

Siemens Siemens EX275FXB1E - Inductiekookplaat
SiemensSiemens EX275FXB1E - Inductiekookplaat

 • Breedte: 90 cm
 • N...

  • Breedte: 90 cm...

   Direct beschikbaar
   €959,00 Incl. btw
   Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »